11 bedste aktiehandelsapps i Canada i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 11 bedste aktiehandelsapps i Canada i 2023

De bedste aktiehandelsapps i Canada forenkler processen med at købe, sælge og holde individuelle aktier i din investeringsportefølje.

Året 2022 var et interessant år for detailinvestorer, hvor aktiekurser styrtdykkede over hele linjen, efter at et handelsvanvid drevet af sociale medier øgede deres priser, og meme-aktier blev en ting. Jeg forventer ikke, at 2023 bliver anderledes.

Selvom jeg ikke opfordrer investorer til at købe aktier på et indfald, er det dejligt at se, at øget adgang til rabatmæglere har givet canadierne et valg med hensyn til de værdipapirer, de har i deres porteføljer.

Du kan nemt hoppe online for at købe en aktie eller ETF, og når du bruger en kommissionsfri mægler, kan du endda handle gratis.

Bedste aktiehandelsapp i juli 2023

Questrade er samlet bedste aktiehandelsapp i Canada for begyndere og erfarne investorer.

Aktiehandelsplatforme i Canada

Aktiehandelsplatforme i Canada er softwareprogrammer, du kan få adgang til online for at købe og sælge aktier og andre finansielle værdipapirer.

I stedet for at gå ind på en mæglers kontor, forbinder en aktieapp eller mæglerkonto dig direkte til en online mægler og realtidspriser fra en børs,

Canadiere, der ønsker at skære ned på deres investeringsgebyrer, kan åbne en handelskonto hos en af ​​Canadas uafhængige rabatmæglere, herunder:

 • Questrade
 • Rigdom enkel
 • Qtrade
 • Interaktive mæglere

Du kan også åbne en mæglerkonto i din bank, med muligheder, herunder;

 • BMO InvestorLine
 • CIBC Investor’s Edge
 • TD Direkte Investering
 • RBC direkte investering
 • Scotia iTrade
 • Nationalbanks direkte mæglervirksomhed
 • HSBC InvestDirect

Bedste aktiehandelsapps i Canada

Nedenfor dækker jeg fem af de bedste handelsapps, du kan bruge i Canada, inklusive Questrade og Wealthsimple Trade, som giver dig mulighed for at købe aktier online gratis.

Jeg ser også på deres fordele og ulemper, da hver enkelt har sine fordele og områder, hvor det kan forbedres.

Til sidst lister jeg seks yderligere investeringsapps, du kan tjekke ud for i alt 11 investeringsplatforme.

1. Questrade: Samlet bedste aktiehandelsapp

Questrade er fantastisk til både erfarne og begyndere investorer. Det er “Canadas hurtigst voksende online mæglerfirma” og har eksisteret siden 1999. Det er også en af ​​de bedste investeringsapps i Canada.

Denne platform giver dig adgang til et bredere udvalg af investeringsprodukter og forskellige konti, herunder virksomhedsinvesteringskonti.

Den er også tilgængelig på flere platforme med en desktop-app, mobilapp og webgrænseflade, der fungerer på alle enheder.

 • Konto minimum: $1.000
 • Handelskommission: $4,95 minimum til $9,99 maksimum pr. handel (1 cent pr. aktie)
 • Udbudte værdipapirer: Aktier, ETF’er, optioner, obligationer, FX, GIC’er, investeringsforeninger, CFD’er og ædelmetaller
 • Udbudte konti: TFSA, RRSP, RESP, RRIF, margin, corporate, trusts
 • Kampagne: Få $50 i gratis handler, når du åbner en konto og indbetal mindst $1.000

Questrade-kunder kan få adgang til avancerede handelsværktøjer, ordretyper og markedsdata. Du kan også oprette overvågningslister og alarmer for dine yndlingsaktier.

Også ETF-køb er kommissionsfri på platformen.

Ulemper: Du skal have et minimum på $1.000 for at handle på Questrade.

Åbn en Questrade-konto.

2. Wealthsimple Trade: Bedste gratis aktiehandelsapp

Wealthsimple Trade er en af ​​kun få aktiehandelsapps i Canada, der tilbyder kommissionsfri handel for både aktier og ETF’er. Dette gør det til et topvalg for begyndere, der ønsker at prøve deres hænder på selvstyret investering.

Gebyrbesparelserne (op til $9,99/handel) betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at lave flere små handler og betale et stort gebyr, hver gang du køber en aktie.

Og hvis du investerer små summer for at købe penny-aktier, er dette en af ​​de bedste penny-aktier-apps i Canada.

🔥 Anbefalede:  SEO- og Indholdsmarketingtendenser for 2023, du skal vide

Du kan bruge platformen på din bærbare computer eller telefon via dens mobilapplikation.

Wealthsimple Trade ejes af Wealthsimple, Canadas mest populære online formueforvalter, med over $15 milliarder i aktiver under forvaltning.

 • Konto minimum: $0
 • Handelskommission: $0
 • Udbudte værdipapirer: Aktier og ETF’er
 • Konti tilbydes: TFSA, RRSP, personlig ikke-registreret
 • Kampagne: Få en kontantbonus på $25, når du indbetal $200 eller mere på din nye konto

Hvis du er interesseret i at handle kryptovalutaer, er Wealthsimple Trade-appen også vært for en kryptoplatform du kan bruge.

Ulemper: Det tilbyder ikke en marginkonto eller DRIP. Adgang til markedskurser i realtid og en USD-konto vil koste dig $10 om måneden.

Åbn en Wealthsimple Trade Account.

3. Qtrade: Bedste aktiehandelsapp til kundesupport

Qtrade er en aktiehandelsapp, der er ret populær blandt kreditforeninger.

Mens dens standard handelsgebyrer er høje sammenlignet med Wealthsimple Trade, får aktive handlende en rabat, og der er gratis handel på 100 ETF’er.

Qtrade er tilgængelig på computere og smartphones.

 • Konto minimum: $0
 • Handelskommission: $8,75/handel
 • Udbudte værdipapirer: Aktier, ETF’er, optioner, investeringsforeninger, obligationer og GIC’er
 • Udbudte konti: TFSA, RRSP, RRIF, RESP, marginkonto
 • Kampagne: Få en kontantbonus på $50, når du indbetal $1.000 eller op til $150, når du indbetaler mere på din nye konto

Qtrade har gennem årene været godt rangeret for sin fremragende kundeservice, og det er en top canadisk online mægler.

Ulemper: Et kvartalsvis vedligeholdelsesgebyr på 25 USD pålægges, hvis din saldo er mindre end 25.000 USD. Du skal også handle med minimum $1.000 for at drage fordel af provisionsfri ETF-handel.

Lær mere om Qtrade i anmeldelsen.

Åbn en Qtrade-konto.

4. CIBC Investor’s Edge: Bedste lavprisbankaktiehandelsapp

Denne bankaktiehandelsapp er en afdeling af CIBC Investor Services Inc., et datterselskab af CIBC.

Sammenlignet med handelsplatforme, der tilbydes af andre store banker såsom TD og RBC, er CIBC Investor’s Edge-gebyrer lavere, og studerende får yderligere rabat.

 • Konto minimum: $0
 • Handelskommission: $6,95/handel ($5,95 for studerende)
 • Udbudte værdipapirer: Aktier, ETF’er, optioner, GIC’er, fast indkomst, ædle metaller og investeringsforeninger
 • Udbudte konti: TFSA, RRSP, RESP, RRIF, margin, virksomheds- og tillidskonti

Ulemper: Et årligt vedligeholdelsesgebyr på 100 USD gælder for konti under 10.000 USD eller 25.000 USD (registreret/ikke-registreret).

5. TD direkte investering: Bedste aktiehandelsapp til optioner

TD Direct Investing var en af ​​de første handelsplatforme, der åbnede butik i Canada.

Det tilbyder en række markedsundersøgelser, data og investeringsværktøjer, som erfarne forhandlere ville elske, inklusive avancerede ordretyper.

 • Konto minimum: $0
 • Handelskommission: $9,99/handel
 • Udbudte værdipapirer: Aktier, optioner, ETF’er, investeringsforeninger, obligationer, ædle metaller
 • Udbudte konti: TFSA, RRSP, RESP, RRIF, RDSP, marginkonti

TD introducerede også for nylig sin TD Easy Trade-app, som tilbyder 50 kommissionsfrie handler hvert år.

Ulemper: handelsgebyrerne på denne platform er nogle af de dyreste i Canada. Hvis din saldo er lavere end $15.000, pålægges et $25 kvartalsvis vedligeholdelsesgebyr. Det tilbyder ingen gratis ETF’er.

Andre bedste canadiske aktiehandelsapps

For at få indsigt i, hvad der tilbydes af andre bankhandelsapps og canadiske investeringsapps, kan du tjekke dem, der er anført nedenfor:

Du kan også kigge på MogoTrade.

11 bedste aktiehandelsapps i Canada sammenlignet

Platform Værdipapirer Regnskaber Handelsgebyr Lær mere
Questrade Aktier, ETF’er, optioner, obligationer, investeringsforeninger, GIC’er, FX, ædle metaller, RRSP, TFSA, RESP, RRIF, LIF, LIRA, ikke-registrerede (personlige kontanter, margin, virksomheder, investeringsklubber, partnerskaber osv.) $0,01/aktie ($4,95 min./handel); $0 for ETF-køb Besøg Questrade
Rigdomssimpel handel Aktier og ETF’er RRSP, TFSA, personlige kontanter $0 ($10 månedligt gebyr for at spare på USD handler og få adgang til kurser i realtid) Besøg
Qtrade Aktier, ETF’er, optioner, investeringsforeninger, GIC’er TFSA, RRSP, RESP, RRIF, personlige og virksomhedsmarginkonti 8,75 USD/bytte Besøg
CIBC Investor’s Edge Aktier, ETF’er, optioner, obligationer, GIC’er TFSA, RRSP, RESP, RRIF, personlige og virksomhedsmarginkonti 6,95 USD/bytte Læs anmeldelse
TD Direkte Investering Aktier, ETF’er, optioner, GIC’er osv. TFSA, RRSP, RDSP, RESP, RRIF, personlige og virksomhedsmarginkonti 9,99 USD/bytte Læs anmeldelse
BMO InvestorLine aktier, ETF’er, investeringsforeninger, optioner og fastforrentede aktiver RRSP, TFSA, RESP, RRIF, personlige og virksomhedskonti 9,95 USD/bytte Læs anmeldelse
RBC direkte investering Aktier, ETF’er, optioner, GIC’er, obligationer mv. RRSP, RESP, TFSA, RRIF, personlige kontanter og virksomheders marginkonti 9,95 USD/bytte Læs anmeldelse
Scotia iTrade ETF’er, obligationer, optioner, GIC’er. etc. Ikke-registrerede og registrerede konti som RRSP, TFSA, RESP osv. 9,99 USD/bytte Læs anmeldelse
Nationalbanks direkte mæglervirksomhed Aktier, ETF’er, investeringsforeninger, obligationer og GIC’er RRSP, TFSA, RESP og andre reg & ikke-reg konti Provisionsfri for aktier og ETF’er; $100 årligt gebyr for saldi under $20.000 Læs anmeldelse
HSBC InvestDirect Aktier, ETF’er, optioner, obligationer og GIC’er Hovedregistrerede og ikke-registrerede konti 6,88 USD/handel Læs anmeldelse
Interaktive mæglere Aktier, ETF, optioner, obligationer, futures, valutaer Hovedregistrerede og ikke-registrerede konti 0,5 cent til 1 cent per aktie Læs anmeldelse

Sådan vælger du den bedste aktiehandelsapp

Når du vælger en aktiehandelsapp eller -platform, vil du gerne sikre dig, at de opfylder disse grundlæggende krav, afhængigt af dine behov.

🔥 Anbefalede:  Den bedste gyserserie at se på Netflix lige nu

Mobil app: Platformen skal tilbyde brugervenlige mobilapps til iPhone og Android. Tjek brugeranmeldelserne i App Stores for at se, hvad andre siger. Derudover bør de være tilgængelige ved hjælp af en webgrænseflade, når du skal bruge en bærbar computer for bedre synlighed eller for at bruge avancerede handelsværktøjer.

Gebyrer og provisioner: Handelsgebyrer skærer ned i dit porteføljeafkast over tid. Du bør overveje, hvor meget du vil betale pr. transaktion, når du foretager handler, samt administrative og andre gebyrer, der gælder. Pas på inaktivitetsgebyrer, der straffer dig, når du har en mindre konto eller handler sjældent. De bedste aktiehandelsapps på denne liste giver dig en pause på gebyrer eller helt frafalder handelskommissioner.

Investeringsprodukter: Der er så mange værdipapirer, du kan investere i bortset fra aktier. Hvis du køber ETF’er, obligationer, investeringsforeninger, GIC’er, optioner, ædle metaller osv., skal du sikre dig, at handelsplatformen tilbyder dem. Ellers skal du muligvis åbne flere handelskonti for at få adgang til dine foretrukne værdipapirer.

Investeringskonti: Nogle handelsapps understøtter kun populære registrerede konti som RRSP’er og TFSA’er og personlige ikke-registrerede konti. Og understøtter muligvis ikke andre konti som LIRA, LIF, RRIF, RESP eller virksomhedsinvesteringer. Sørg for, at dine foretrukne konti understøttes.

Handelsværktøjer: Ulempen ved en gratis aktiehandelsplatform er, at den muligvis ikke tilbyder avancerede handelsværktøjer, forskning eller diagrammer. For den bedste kombination af gebyrer og tilgængelige værktøjer er Questrade den bedste mulighed. Hvis du har brug for aktiemarkedskurser i realtid og teknisk og grundlæggende information til at understøtte dine handler, skal du kontrollere, at platformen giver det.

Kunde service: Kan du nemt få adgang til kundesupport? Bekræft, at du kan kontakte en kundeagent for at stille spørgsmål via e-mail, chat og telefon.

Konto minimum: De fleste handelsapps giver dig mulighed for at begynde at handle med $1.000 eller mindre, så dette er ikke længere et problem, som det plejede at være.

Sikkerhed: Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er der på plads for at beskytte din konto? Handel med apps med 2-faktor-godkendelse (2FA) og kryptering på bankniveau er bedre. Bekræft, at pengeinstituttet er medlem af Investeringsindustriens regulatoriske organisation i Canada (IIROC) og Canadisk Investor Protection Fund (CIPF). CIPF-medlemskab betyder, at dine aktiver er beskyttet mod fast insolvens med op til $1 million.

🔥 Anbefalede:  10 bedste hosting af WordPress-temaer til firmawebsteder 2023

Er aktiehandelsapps sikre?

Alle aktiehandelsfirmaer på denne liste er medlemmer af IIROC og skal opfylde høje industristandarder. De er også CIPF-medlemmer, så du er beskyttet i begrænset omfang (op til 1 mio. USD), hvis investeringsselskabet går konkurs.

Brug af en aktieapp medfører risici for, at dine oplysninger kan lække, og at uautoriserede personer kan få adgang til din konto. Derfor bør du tage forholdsregler, såsom at indstille stærke adgangskoder og aktivere 2FA.

Bedste aktiesporingsapps

Som en selvstyret investor kan du finde det nemmere at holde styr på dine investeringer ved at kombinere din portefølje med en af ​​disse aktiesporingsapps nedenfor.

Passiv

Passiv er en rebalanceringssoftware, der gør det nemt at holde din portefølje i overensstemmelse med din risikotolerance.

Det synkroniserer med din mæglerkonto, identificerer, hvornår din aktivallokering er off-target og hjælper dig med at rebalancere din portefølje med et enkelt klik.

Passiv tilbyder en gratis konto (fællesskabsbruger) og en premium-konto (Elitemedlem – $99/år). Hvis du er Questrade-klient, får du Elite-abonnementet gratis.

Passiv er i øjeblikket i stand til at synkronisere med investeringskonti på Questrade, Interactive Brokers, Ameritrade, Alpaca og Tradier.

Du kan lære mere om platformen i denne anmeldelse.

Få passiv.

Wealthica

Wealthica er en porteføljetracker, der samler alle dine investeringskonti ét sted.

Når dette skrives, arbejder det med over 200 finansielle institutioner, herunder RBC, Wealthsimple, Questrade, Tangerine, National Bank, Desjardins og mere.

For at komme i gang skal du oprette en gratis konto og linke dine konti.

Wealthica synkroniserer dine beholdninger dagligt og giver dig et øjebliksbillede af dine investeringer, gebyrer, ydeevne og nettoværdi på ét sted. Du kan også bruge den til at spore dine udgifter og oprette månedlige budgetter.

Wealthica-brugere kan udvide deres konto ved hjælp af flere tilføjelser, herunder:

 • Eksporter og synkroniser til Google Sheets
 • Eksporter og synkroniser til Excel
 • Wealthscope plugin, et værktøj, der hjælper med porteføljeomlægning, evaluering, sammenligninger og pensionsplanlægning

Wealthica er tilgængelig som en gratis eller premium-plan.

Jeg dækker dets tilbud mere detaljeret i denne Wealthica-gennemgang.

Få Wealthica.

Sådan køber du aktier i Canada

For at købe aktier i Canada skal du åbne en mæglerkonto hos et af Canadas rabatmæglerfirmaer. Dette kan være en registreret eller ikke-registreret konto, afhængigt af dine behov.

Knyt en bankkonto til din mæglerkonto og overfør penge, så du kan afgive ordrer på dine foretrukne aktier og andre aktiver.

Undersøg aktier ved at kontrollere deres grundlæggende (finansielle) og tekniske oplysninger. Når du har besluttet dig for, hvilke aktier du vil købe, kan du afgive forskellige typer ordrer. De mest almindelige handelstyper er markeds- og limitordrer.

Efter at have købt en aktie, kan du vælge at holde på den på lang sigt, mens du nyder udbyttebetalinger og urealiserede kapitalgevinster, når den stiger i pris. Hvis du handler på en dag, kan du holde på aktier i mindre end en dag, før du sælger dem.

Ofte stillede spørgsmål om aktiehandelsapps

Hvad er den bedste gratis aktiehandelsapp?

Questrade og Wealthsimpe Trade tilbyder gratis ETF-køb, så du kan købe ETF’er som VGRO, XBAL og VEQT uden at betale handelskommission. Med Wealthsimple Trade kan du også købe aktier online gratis i Canada.

Hvilken online mægler er bedst for erfarne handlende?

Questrade og TD Direct Investing tilbyder avancerede handelsværktøjer, diagrammer og ordretyper. Du kan også betale for niveau 2-data og få adgang til aktiescreenere. Mens TD har et fast gebyr på $9,99, betaler du minimum $4,95 pr. handel på Questrade, og ETF-køb er gratis.

Hvordan åbner jeg en mæglerkonto i Canada?

Når du har identificeret det mæglerfirma, der opfylder dine behov, skal du fortsætte med at besøge deres hjemmeside og oprette en konto. Du skal angive dine personlige oplysninger, Social Insurance Number (SIN), en kopi af dit offentligt udstedte ID og nogle økonomiske detaljer. Når din kurtage er oprettet, skal du linke din bankkonto for at tilføje midler, og du kan begynde at handle med aktier.

Hvad er den bedste aktiehandelsapp for begyndere?

Jeg overvejer Rigdomssimpel handel at være den bedste mægler for begyndere. Den har en brugervenlig aktiehandelsapp, ingen handelsgebyrer, og du kan begynde at investere med så lidt som $1.

Hvad er den bedste dagshandelsapp?

Hvis du ønsker at handle med aktier, er den bedste dagshandelsapp i Canada Questrade efterfulgt af TD Direct Investing.

Hvad er den bedste canadiske aktiehandelsapp?

Den overordnede bedste canadiske aktiehandelsplatform er Questrade. For begyndere er den bedste canadiske aktiehandelsapp Wealthsimple Trade.