100 ting at holde dig beskæftiget i en lockdown

Følgende artikel hjælper dig med: 100 ting at holde dig beskæftiget i en lockdown

100 ting til at holde dig beskæftiget i en lockdown.jpg

Keder du dig under lockdown? Læs 100 ting til at holde dig beskæftiget i en lockdown for at kurere din midlertidige sindssyge. Husk gamle aktiviteter, du engang elskede, og lær nogle nye.

1. Strikning er en fantastisk tid til en lockdown. Hvis du ødelægger noget, kan du gå baglæns og starte forfra.

2. Mal efter tal er en sjov, tankeløs aktivitet at lave, mens du lytter til din yndlingspodcast eller ser tv. Den ekstra tilfredsstillelse er, at du ikke rigtig kan ødelægge det.

3. Læsning kan være en almindelig ting for dig, men hvis det ikke er, så tjek dit lokale bibliotek og se, om de har en app. Mange lader dig tage e-bøger frem. Du kan endda starte en Zoom bogklub!

4. Jogging er en fantastisk fysisk distanceret aktivitet, du kan lave alene eller sammen med venner. Sæt mål for dig selv og start langsomt for at gøre dette til en fornøjelig hobby.

5. Madlavning er nødvendig for at overleve, så du kan lige så godt blive god til det. Lær at lave Gordon Ramsay-godkendte måltider i din fritid.

@rocknwool

6. Bagning er en anden god måde at fordrive tiden på, du kan endda lære at lave din egen gær.

7. Cykling er en fantastisk måde at blive aktiv på, se nogle seværdigheder og forlade huset for en lille smule. Sørg for, at dine dæk er pumpet op.

8. Videospil er en fantastisk måde at fordrive tiden på. Slut dig til en server med venner på Discord og chat, mens du spiller væk.

9. Prøv et puslespil, og gør det til en udfordrende. Så se, hvor hurtigt du kan begynde at udfylde dem.

10. Begynd at lave og male modelfly. Denne opgave kræver opmærksomhed på detaljer og tålmodighed, og det er dejligt at fordrive tiden.

@cleipelt

11. Har du noget, du brænder for? Blog om det. Del din blog med dine venner og spred kærligheden.

12. At skrive digte kan være en fantastisk måde at sætte dine følelser på papir. Jo mere du øver dig, jo bedre bliver du.

13. Gå tilbage til noget barnlig kreativitet og opfind et spil. Prøv at tænke på komponenterne fra dine yndlingsspil og skab det bedste spil nogensinde.

14. Lær at soignere dit kæledyr, især hvis du går til en stor kassetrimmer. Hvis din hund er blid, kan du binde dig mere til den gennem deres plejeoplevelse.

15. Spænd dine kreative muskler og skriv nogle noveller.

16. Mal dine negle, og lær at gøre det godt. Tag det et skridt op og lav også manicure. Jeg hører opsparing kalde dit navn.

17. Lær at fransk fletning. Dette kan være en virkelig frustrerende bedrift, især når du har steder at være. Hvilket bedre tidspunkt at lære end nu.

18. Lær, hvordan du laver fantastiske PowerPoint-præsentationer, og vis dem derefter til dine venner på Zoom. Din karriere vil ikke engang være klar til din glød-up.

19. Lær at Photoshop. Opret logoer, tegn billeder osv. Hvis du er god til noget, kan det endda blive til et trængsel.

20. Organisering. Det kan virke kedeligt, men det er faktisk meget meditativt. Hvis du alligevel sidder fast derhjemme, kan du lige så godt revurdere funktionaliteten af ​​dit rum.

21. Hvis du kan lide at være kreativ med et formål, tilbyder du at forny andres CV ved hjælp af et sjovt program.

22. Sudoku er en fantastisk åndssvag opgave, der fordriver tiden og tvinger dig til at bruge din hjerne.

23. Syning kan være en utrolig nyttig færdighed, du kan endda lære at lave dit eget tøj eller masker!

24. Dragefremstilling kan virke som en usædvanlig hobby, men kan føre til en masse sjov og tid tilbragt udenfor.

@uyilman

25. Lær, hvordan du laver dyreballoner, og del dine færdigheder online. Når lockdown er overstået, kan du måske have en hyggelig weekendoptræden.

26. Klovneri er en anden sjov aktivitet, du kan tage fat på, lige fra udklædning, ansigtsmaling og tumbling af klovne laver en masse aktiviteter.

27. Jagt er en aktivitet hele året, men det tager lidt tid at lære og kende effektivt. Se efter onlinekurser at lære.

28. Kajakroning er en rigtig sjov aktivitet, der kan tage dig med på mange eventyr. Brug en to-personers kajak, hvis du er på eventyr med nogen i din husstand.

29. Vandring er en fantastisk aktivitet for at holde din krop sund og dit sind beskæftiget og udfordret. Prøv mere udfordrende stier, mens du går.

30. Lær at spille et instrument, mens du er indelukket. Der er masser af YouTube-tutorials, du kan bruge til at lære.

31. Hvis du leder efter gaveideer eller måder at lave lys på, er stearinlysfremstilling en god hobby at komme ind på. Du kan lave dem med rene ingredienser og have det godt med at brænde dem.

32. Lær hvordan du binder dine egne bøger. Bogbinding tager tid og dygtighed og er en kreativ måde at optage dine hænder på.

33. Hvis du bruger lidt tid på at lave sæbe, vil du være god til at gå efter ekstra gaver hele året rundt. Prøv din hånd med forskellige farver, former og dufte.

@aureliaduboisphotographie

34. Har du adgang til et gulvlangt spejl og ønsker du at få lidt aktivitet ind? Skyggeboksning er en fantastisk måde at få sved på hjemmefra.

35. At lære alfabetet baglæns er måske ikke en hobby, men det kan bestemt være svært at lære og er en unik færdighed, når du først har mestret det.

36. Krydsord fordriver tiden og træner din hjerne på samme tid. Hold dig skarp!

37. Lær, hvordan du opsætter dominobrikker og skaber indviklede mønstre, der kan slippes rundt i dit hus.

38. Lægger du mærke til de skiftende fugle med årstiderne? Brug denne tid på at lære mere om dem. Før en fugledagbog.

39. Havde du kugler som barn? Også mig. Og jeg har aldrig lært, hvordan man leger ordentligt med dem. Kan lige så godt starte nu.

40. Hvis du føler dig eventyrlysten, kan du altid give dig selv en pind og stikke tatovering.

41. Kør til det lokale kontor. Begynd at forberede din kampagne og lær om dit fællesskab. Du vil være klar til næste valg.

42. Korssting er som at tegne med tråd og lærred. Du kan få pakker med mønstre, før du går afsted med dit eget øje.

43. Hvis du kun synger i brusebadet nu, er din chance for virkelig at lære. Lær hvordan du styrer dit åndedræt og din pitch, og måske får du en pladekontrakt, når du er færdig.

@joshrocklage

44. Kan du huske, at du skulle læse Shakespeare i gymnasiet? Samme. Hvorfor ikke skrive dit eget skuespil og så udspille det, når lockdown er forbi?

45. Det har aldrig været nemmere at lære et nyt sprog. Download en app som Duolingo og brug din fritid på at lære. Gør det sammen med en ven for at holde dig ansvarlig.

46. At lære at lave kombucha involverer at lære at dyrke en bakteriekultur kendt som SCOBY. Hele processen kan være meget givende, plus din mave bliver glad!

47. Byg en computer stykke for stykke. Bestil delene og sæt det sammen. Dette tager en anstændig mængde tid og efterlader dig med et meget givende resultat i slutningen.

48. Gå i gang med plantepleje, du vil lære at passe mange forskellige planter og føle en stolthed, når de blomstrer. Apps som Planta kan hjælpe dig med dette.

49. Fodersøgning efter svampe er en fed hobby. Gå til en nærliggende skov og se, hvad du kan finde. Bare spis ikke svampene, før du har identificeret dem.

50. Geocaching er en underjordisk hobby, som ikke mange kender til. Der er apps, der hjælper dig med at finde caches i dit område. Prøv at gå i stedet for at køre for også at få dine skridt ind.

51. At lære at være god til bøddel er en færdighed. Øv spillet og lær de bedste strategier for succes.

52. Camping er en hobby for mange. Nogle mennesker går så langt som til at campere om vinteren! Med den rigtige gruppe og udstyr kan du nyde det året rundt.

53. Se efter gratis netværksbegivenheder online. Disse kan hjælpe dig med at øve dig i at møde nye mennesker, skabe professionelle forbindelser og endda tale offentligt fra sikkerheden i dit hjem.

54. Du kan begynde at investere ekstra penge, du ikke er bekymret for. Begynd at lære om aktiemarkedet og lav nogle lavrisikoinvesteringer for at komme i gang.

55. At lære at budgettere er en god ting at begynde at gøre, når du er hjemme. Du vil lære, at du kan leve uden at bruge så mange penge, fordi du er hjemme, eller omvendt vil du lære, hvordan du sparer din statslige bistand bedst muligt.

56. Lær en dans! Eller mange. I TikToks tidsalder er der mange virale danse, og mange mennesker lærer dem gratis.

@aditya_ali

57. Lav yoga! Dette er både afslappende og meditativt, hvilket er særligt nyttigt i så høje stresstider. Nogle yogaklasser afholdes online med varierende sværhedsgrader.

58. Gå ture i dit nabolag! Du er sikkert ligesom mig og skyldig i at tage de samme ruter overalt. Udforsk og gå væk fra din normale vej.

59. Besøg online museer. De fleste museer har onlinebegivenheder i gang, da de har været nødt til at lukke deres døre for besøgende.

60. Fotografering er en sjov hobby, især når du har fritid på dine hænder. Bliv kreativ og lær, hvad du elsker at fotografere, og bliv derefter bedre til det.

61. Lær dine kæledyr tricks. Selv katte kan til en vis grad læres tricks. Brug lidt ekstra tid på at pleje deres hjerner, nu hvor du er mere hjemme.

62. At lære kalligrafi er et skræmmende spørgsmål, men hvorfor ikke gøre det, når der ikke er andet at gøre? Du kan få et forspring med at adressere feriekuverter.

63. Start en Zoom fitnessgruppe med dine venner og lav en gruppetræning hver dag!

64. Prøv Zoom ølsmagning. Alle kan få de samme dåser, og du kan diskutere de smage, du nyder.

65. Kodning er en meget nyttig færdighed og det tager meget tid at lære. Nu er det et godt tidspunkt at tage fat på denne hobby, som kan blive til en virkelig indbringende virksomhed.

66. Tag fat på boligindretning. Dit rum er der, hvor du bruger næsten al din tid nu. Brug denne tid på at omarrangere eller genopfriske dit hjem.

67. Lær at superrengøre. Når du er hjemme hele tiden, kan du lige så godt lære at rengøre dine fugelinjer eller dybe opvaskemaskinen.

68. Visionstavler er gode måder at være kreativ på, mens du manifesterer din fremtid og beslutter dig for dine mål. Hvis du bruger en opslagstavle, kan du altid ændre din plan.

69. Tilmeld dig for at pleje kæledyr! Mange plejedyr har brug for mere praktisk pleje, så hvis du gerne vil hjælpe et dyr og have lidt ekstra selskab, er dette en fantastisk mulighed.

@tygge

70. Kompostering kan virke som en mærkelig hobby, men det kan faktisk bringe dig tættere på verden omkring dig og få dig til at tænke to gange over dit affald.

71. Tag meteorologien op og lær, hvordan vejret fungerer, og hvorfor tingene sker. Måske vil du opdage din passion.

72. Stjernekiggeri er et fantastisk tidsfordriv, og rummet er så stort, at der er uendeligt med information at lære.

73. Begynd at samle noget. Mønter, frimærker, kuglepenne med dit navn på? Se måske, om der ligger ting rundt omkring i dit hus, som du ubevidst har samlet på.

74. Lær at lave vin eller øl derhjemme. Når lockdown er overstået, kan du få alle dine venner forbi for at prøve det, eller deltage i kontaktløse drop-offs for at lade dem nyde frugterne af dit arbejde.

75. At lære at lave ost hjemmefra kan lyde som en mærkelig hobby, men det vil give dig en ansvarsfølelse, samtidig med at du sparer en masse penge.

76. Lær hvordan du blander cocktails og kølige drinks i din fritid. Hold et cocktailparty over Zoom, så dine venner kan deltage i mixologien.

77. Begynd at lave dine egne smykker. Du kan udvikle en forståelse for fint håndværk og slå nogle gaver ud.

78. LEGO er ikke kun for børn. Du kan stadig få øjeblikke af nostalgi og bygge et LEGO-design. Overvej at donere LEGO’en bagefter, hvis du ikke vil bruge den igen.

79. Lær dit stamtræ. Prøv et DNA-kit og find ud af, hvor din familie kommer fra, og opdag måske nogle for længst forsvundne fætre.

80. Journalføring er så vigtig for mental sundhed og kan være en fantastisk måde at se tilbage på dit liv på. Prøv at skrive lidt hver dag før sengetid for at slappe af.

81. Opret et akvarium og lær, hvordan du plejer vandplanter og -dyr. Dette er en fantastisk måde at pifte dit hjem op.

82. Bliv en dommedagsprepper, eller forbered dig i det mindste på en mindre nødsituation. Tag hensyn til, hvad du har fyldt op, er det realistisk at holde dig i gang, hvis du ikke havde strøm og slet ikke kunne forlade huset?

83. Rediger Wikipedia-artikler i din fritid. Dette er en fantastisk måde at lære flere ting og bruge din ekspertise til at hjælpe andre.

84. Skriv anmeldelser om produkter og virksomheder. Har du en lille virksomhed, du elsker? En lille anmeldelse kan komme langt.

85. Tilmeld dig websteder, der betaler dig for at udfylde undersøgelser og bruge din tid på at tjene penge. Du modtager ofte gavekort, hvilket er rart, fordi du kan gengive dem.

86. Bliv penneven. Du kan skrive folk i fængsel, andre mennesker, der leder efter pennevenner, eller venner, der bor over hele landet.

@alvaroserrano

87. Organiser en indsamling til en velgørende organisation eller en sag efter eget valg. Dette er en fantastisk måde at give tilbage til samfundet og holde dig lidenskabelig og beskæftiget.

88. Dungeons and Dragons er en sjov aktivitet, der kan startes relativt billigt. Du kan også spille dette på Zoom.

89. Start en bullet journal. Bullet journaling er en specifik type journaling, der er meget mere udspekuleret og har specifikke kunststile til sig.

90. Bliv en dokumentar-kender og se alt, der er tilgængeligt for dig. Netflix og Amazon Prime har nogle fantastiske.

91. Lær tegnsprog. Dette er et nyttigt værktøj, hvis du nogensinde har brug for at tolke for eller have en samtale med nogen, der ikke kommunikerer verbalt.

92. Begynd at arbejde med træ. Du kan bygge ting, brænde, lære at bejdse møbler, mulighederne er uendelige.

93. Lær, hvordan du reparerer revnede telefonskærme. Du kan hjælpe dine klodsede venner (eller dig selv) og også tjene lidt.

94. Opret rejseplaner. Selvom du ikke kan rejse lige nu, er du klar til at tage afsted, når du vil, og du ved allerede, hvordan du planlægger en effektiv rejse.

95. Bliv hundelufter. Nogle ejere skal stadig på arbejde og har brug for, at deres hunde trænes. Du kan få dyretid og motion på samme tid.

96. Begynd at vlogge! Folk er nysgerrige og elsker at se, hvad andre mennesker gør med deres liv.

97. Øv dig i at lave makeup. Du kan lave livestreams og diskutere skønhed og hudpleje og oprette en sjov diskussionsgruppe om emnet.

98. Tjek appbutikkens topspilliste og download de sjove apps, andre spiller.

99. Tilmeld dig en fantasy-liga og lav væddemål på sportshold for at holde dig selv beskæftiget. Derudover vil du møde nogle nye venner.

100. Når alt andet fejler, træk en voksen malebog frem. Der er ikke noget mere beroligende end at farve mellem linjerne. Disse er også bevist at hjælpe med angst!

@hellokellybrito

Isabella Grey

🔥 Anbefalede:  Scalenut anmeldelse: Hvor godt er dette AI SEO-værktøj?