100 bedste investeringstilbud nogensinde

Følgende artikel hjælper dig med: 100 bedste investeringstilbud nogensinde

Investering på de finansielle markeder er en seriøs forretning!

Mens et væld af investorer har deltaget på finans-/aktiemarkederne gennem tiden, huskes kun få for deres enestående succes og bidrag til det store fundament, og hvad vi i dag ved om “kunsten” og “videnskaben” ved at investere.

Disse fantastiske investorer og handlende tæmmede tyre- og bjørnemarkeder, mestrede deres altid tilstedeværende adfærdsmæssige skævheder (følelser), og deres legendariske indsigt kan lære os alle noget om, hvordan man skaber velstand, får succes i investeringsverdenen og i livet!

Nedenfor er nogle af de bedste investeringscitater, ordsprog og lektioner nogensinde.

Warren Buffett investeringstilbud

Business Magnat, investor, filantrop og formand/CEO for Berkshire Hathaway. Hans skrifter inkluderer – The Essays of Warren Buffett: Lessons For Corporate America.

“Du har at gøre med en masse fjollede mennesker på markedet; det er som et fantastisk stort kasino, og alle andre drikker. Hvis du kan holde fast i Pepsi, burde du være okay”

“Vi har længe følt, at aktieprognosernes eneste værdi er at få spåmænd til at se godt ud. Selv nu tror Charlie og jeg fortsat på, at kortsigtede markedsprognoser er giftige og bør opbevares indespærret på et sikkert sted, væk fra børn og også fra voksne, der opfører sig på markedet som børn.”

“På et tyremarked skal man undgå fejlen fra den gysende and, der praler pralende efter et voldsomt regnvejr og tror, ​​at dens padlefærdigheder har fået den til at rejse sig i verden. En rigtigtænkende and ville i stedet sammenligne sin position efter regnskyl med de andre ænder på dammen.”

“Investorer bør huske, at spænding og udgifter er deres fjender. Og hvis de insisterer på at prøve at time deres deltagelse i aktier, bør de prøve at være bange, når andre er grådige, og kun grådige, når andre er bange.

“En bred diversificering er kun påkrævet, når investorerne ikke forstår, hvad de gør.”

“For længe siden lærte Ben Graham mig, at ‘Prisen er, hvad du betaler; værdi er, hvad du får.’ Uanset om vi taler om sokker eller aktier, kan jeg godt lide at købe kvalitetsvarer, når det er sat ned.”

“Du behøver ikke have en høj IQ i investeringsbranchen, men du har brug for følelsesmæssig kontrol.”

“Forskellen mellem succesrige mennesker og meget succesrige mennesker er, at meget succesrige mennesker siger ‘nej’ til næsten alt.”

“Wall Street tjener sine penge på aktivitet. Du tjener dine penge på inaktivitet.”

“Husk, at aktiemarkedet er maniodepressiv.”

“At kalde en, der handler aktivt på markedet for en investor, er som at kalde en, der gentagne gange engagerer sig i one-night stands, for en romantiker.”

“Når billioner af dollars forvaltes af Wall Streeters, der opkræver høje gebyrer, vil det normalt være lederne, der høster overskud, ikke kunderne. Både store og små investorer bør holde sig til billige indeksfonde.”

“Wall Street er det eneste sted, folk kører til i en Rolls Royce for at få råd fra dem, der tager metroen.”

“Gem ikke det, der er tilbage efter at have brugt, men brug det, der er tilbage efter at have sparet.”

“Hvis tidligere historie var alt, hvad der var til spillet, ville de rigeste mennesker være bibliotekarer.”

“Aktiemarkedet er en enhed til at overføre penge fra den utålmodige til patienten.”

“Køb kun noget, som du ville være helt glad for at beholde, hvis markedet lukkede ned i ti år.”

“Regel #1: Tab aldrig penge. Regel #2: Glem aldrig regel #1.”

“Jeg forsøger aldrig at tjene penge på aktiemarkedet. Jeg køber ud fra den antagelse, at de kunne lukke markedet næste dag og ikke genåbne det i fem år.”

“Jeg vil fortælle dig, hvordan du bliver rig. Luk dørene. Vær bange, når andre er grådige. Vær grådig, når andre er bange.”

Relaterede: De bedste pengecitater nogensinde.

Benjamin Graham investeringstilbud

Investor, økonom og professor. Populært kendt som “værdiinvesteringernes fader.” Hans skrifter omfatter sikkerhedsanalyse og Den intelligente investor.

“De underliggende principper for sunde investeringer bør ikke ændre sig fra årti til årti, men anvendelsen af ​​disse principper skal tilpasses væsentlige ændringer i de finansielle mekanismer og klimaet.”

🔥 Anbefalede:  Bedste Anime Torrent-websteder til at downloade Anime 2023

“Hvis du køber almindelige aktier, så vælg dem, som du ville købe dagligvarer, ikke som du ville købe parfume.”

“Konfronteret med en udfordring om at destillere hemmeligheden bag sund investering til tre ord, vovede vi mottoet, Margin of Safety.”

“At opnå tilfredsstillende investeringsresultater er nemmere end de fleste er klar over; at opnå overlegne resultater er sværere, end det ser ud.”

“På kort sigt er markedet en stemmemaskine, men i det lange løb er det en vejemaskine.”

“Køb ikke på optimisme, men på aritmetik.”

“Som i roulette gælder det samme for aktiehandleren, som vil opdage, at omkostningerne ved handel vægter terningerne tungt imod ham.”

“Sikkerhedsmarginen er altid en funktion af den pris, der betales. Det vil være stort til én pris, lille til en højere pris, og ikke-eksisterende og nogle stadig højere pris.”

“Sikkerhedsmarginens funktion er i bund og grund at gøre et nøjagtigt estimat af fremtiden unødvendigt.”

“Der er to krav for succes på Wall Street. En, du skal tænke rigtigt; og for det andet skal du tænke selvstændigt.”

“Den enkelte investor bør optræde konsekvent som investor og ikke som spekulant.”

“Investorens hovedproblem og endda hans værste fjende er sandsynligvis ham selv.”

Peter Lynch investeringstilbud

Investor, investeringsforeningsforvalter og filantrop. Den tidligere leder af Fidelitys populære Magellan Fund. Hans skrifter inkluderer: “One up on Wall Street” og “Beating the Street.”

“Hvis du er parat til at investere i en virksomhed, så burde du være i stand til at forklare hvorfor i et simpelt sprog, som en femte klasse kunne forstå, og hurtigt nok, så femte klasse ikke keder sig.”

“Bag enhver aktie er en virksomhed. Find ud af, hvad den laver.”

“Tyve år i denne branche overbeviser mig om, at enhver normal person, der bruger de sædvanlige tre procent af hjernen, kan vælge aktier lige så godt, hvis ikke bedre, end den gennemsnitlige Wall Street-ekspert.”

“Ved, hvad du ejer, og ved, hvorfor du ejer det.”

“Hvis du ikke studerer nogen virksomheder, har du samme succes med at købe aktier, som du gør i et pokerspil, hvis du satser uden at se på dine kort.”

“Hvis du er parat til at investere i en virksomhed, så burde du være i stand til at forklare hvorfor i et simpelt sprog, som en femte klasse kunne forstå, og hurtigt nok, så femte klasse ikke keder sig.”

”I det lange løb er det ikke kun hvor mange penge du tjener, der afgør din fremtidige velstand. Det er, hvor mange af de penge, du sætter i arbejde ved at spare dem og investere dem.”

“Ved, hvad du ejer, og ved, hvorfor du ejer det.”

“Den virkelige nøgle til at tjene penge på aktiemarkedet er ikke at blive bange for dem.”

“Selvom det nogle gange er nemt at glemme, er en andel ikke en lottokupon. Det er medejerskab af en virksomhed.”

”Når jeg ser tilbage på det nu, er det indlysende, at det at studere historie og filosofi var meget bedre forberedelse til aktiemarkedet end for eksempel at studere statistik. Investering i aktier er en kunst, ikke en videnskab, og folk, der er blevet trænet til at kvantificere alting, har en stor ulempe. Hvis stock-picking kunne kvantificeres, kunne du leje tid på den nærmeste Cray-computer og tjene en formue. Men sådan fungerer det ikke. Al den matematik, du har brug for på aktiemarkedet, får du i fjerde klasse.”

”Jeg er altid fuldt investeret. Det er en fantastisk følelse at blive fanget med bukserne oppe.”

“Langsigtet investering er blevet så populært, at det er lettere at indrømme, at du er en crack-misbruger, end at indrømme, at du er en kortsigtet investor.”

Relaterede: 100 måder at spare penge hurtigt.

Jesse Livermore investeringstilbud

Investor og legendarisk aktiehandler. Han blev populært omtalt som “Boy Plunger” eller “The Great Bear of Wall Street.” Bøger om Jesse Livermore inkluderer “Erindringer om en aktiehandler” og “Sådan handler man med aktier.”

🔥 Anbefalede:  Beats lancerer tre nye farver til Fit Pro, inklusive en øjeæbleskærende gul

“Så længe en aktie opfører sig rigtigt, og markedet har ret, skal du ikke have travlt med at tage profit. Man bør aldrig tillade, at spekulative foretagender løber ind i investeringer.”

“Markeder er aldrig forkerte – meninger er det ofte.”

“Markedet slår dem ikke. De slår sig selv, for selvom de har hjerner, kan de ikke sidde fast.”

“Den gennemsnitlige mand ønsker ikke at få at vide, at det er en tyr eller et bjørnemarked. Det, han ønsker, er at få at vide, hvilken bestemt aktie han skal købe eller sælge. Han vil have noget for ingenting. Han ønsker ikke at arbejde. Han ønsker ikke engang at skulle tænke.”

”Der er kun én side af aktiemarkedet; og det er ikke tyresiden eller bjørnesiden, men højre side”

“Hvis jeg køber aktier på Smiths tip, skal jeg sælge de samme aktier på Smiths tip. Jeg er afhængig af ham. Antag, at Smith er væk på ferie, når salgstiden nærmer sig?

En mand skal tro på sig selv og sin dømmekraft, hvis han forventer at leve af dette spil. Derfor tror jeg ikke på tips.”

“En forsigtig spekulant skændes aldrig med båndet. Markeder tager aldrig fejl, det er meninger ofte.”

»Mænd, der både kan have ret og sidde stramt, er ualmindelige. Jeg fandt det en af ​​de sværeste ting at lære. Men det er først efter, at en aktieoperatør har forstået dette, at han kan tjene store penge.”

Relaterede: Sådan køber du aktier for begyndere.

John Bogle investeringstilbud

Investor, forretningsmagnat og filantrop. Grundlægger af The Vanguard Group. Hans skrifter omfatter Common Sense on Mutual Funds og The Little Book of Common Sense Investing.

“For at opnå det højeste afkast, der er realistisk muligt, bør du investere med enkelhed.”

“Lavere omkostninger er håndværkeren af ​​højere afkast.”

”Bommet og busten var normale – blot yderligere to udsving i aktieafkast i løbet af det seneste århundrede. Tilbageførsel til middelværdien er jernreglen for de finansielle markeder.”

“Tiden er din ven, impulsen er din fjende.”

“Hvis du har problemer med at forestille dig et tab på 20% på aktiemarkedet, bør du ikke være i aktier.”

“Lad være med at lede efter nålen i høstakken. Bare køb høstakken!”

“Industrien for investeringsforeninger er i en vis forstand bygget på hekseri.”

“At købe fonde udelukkende baseret på deres tidligere resultater er en af ​​de dummeste ting, en investor kan gøre.”

“De to største fjender af aktiefondsinvestoren er udgifter og følelser.”

Charlie Munger investeringstilbud

Investor, forretningsmand og filantrop. Næstformand for Berkshire Hathaway. Nogle bøger om Charles Munger inkluderer – “Poor Charlie’s Almanack: The Wit and Wisdom of Charles T. Munger” og “Seeking Wisdom: From Darwin to Munger.”

“Det er bemærkelsesværdigt, hvor meget langsigtet fordel folk som os har fået ved at prøve at være konsekvent ikke dumme, i stedet for at prøve at være meget intelligente.”

“Vores opgave er at finde nogle få intelligente ting at gøre, ikke at følge med i alt i verden.”

“Al intelligent investering er værdiinvestering – at anskaffe mere, som du betaler for. Du skal værdisætte virksomheden for at værdiansætte aktien.”

“Jeg tror, ​​vi har én stor fordel. Mange andre mennesker forsøger at være geniale, og vi prøver bare at forblive rationelle … At prøve at være geniale er farligt, især når man spiller.”

“De store penge ligger ikke i køb og salg, men i ventetiden.”

“Vi har en passion for at holde tingene enkle.”

“Al intelligent investering er værdiinvestering – at anskaffe mere, som du betaler for. Du skal værdisætte virksomheden for at værdiansætte aktien.”

John Templeton investeringstilbud

Investor, bankmand, fondsforvalter og filantrop. Bøger inkluderer “Templeton Plan: 21 Steps To Personal Success and Real Happiness” og “Investing the Templeton Way.”

“De eneste investorer, der ikke bør diversificere, er dem, der har ret 100 % af tiden.”

“De fire farligste ord i investering er: ‘Denne gang er det anderledes’.”

”En investor, der har alle svarene, forstår ikke engang spørgsmålene. Succes er en proces med konstant at søge svar på nye spørgsmål.”

🔥 Anbefalede:  35 bedste sidekampe for kvinder at tjene ekstra penge i 2023

“Bull markets er født på pessimisme, vokset på skepsis, modnes på optimisme og dør på eufori”

Andre gode investeringstilbud

“Markeder kan forblive irrationelle længere, end du kan forblive solvent.” — John Maynard Keynes

“Invester i dig selv. Din karriere er motoren i din rigdom.” — Paul Clitheroe

“De fleste investorer ønsker at gøre i dag, hvad de skulle have gjort i går.” – Larry Summers

“Mægleren sagde, at aktien var “klar til at flytte.” Dumme mig, jeg troede, han mente det.” –Randy Thurman

“Stol aldrig på en børsmægler under 60 år.” – David R. Wommack

“Succesfuld investering er at forudse andres forventninger.” — John Maynard Keynes

“Markederne er uforsonlige, og følelsesmæssig handel resulterer altid i tab.” — Alexander Ældste

“Oktober: Dette er en af ​​de ejendommeligt farlige måneder at spekulere i aktier. De andre er juli, januar, september, april, november, maj, marts, juni, december, august og februar.” — Mark Twain

“Hemmeligheden bag at vinde stort på aktiemarkedet er ikke at have ret hele tiden, men at tabe mindst muligt, når du tager fejl.” — William J. O’Neil

“Intet erhverv kræver mere hårdt arbejde, intelligens, tålmodighed og mental disciplin end vellykkede spekulationer.” — Robert Rhea

“Der er gamle handlende, og der er dristige handlende, men der er meget få gamle, dristige handlende.” — Ed Seykota

“Når en investor fokuserer på kortsigtede investeringer, observerer han eller hun variabiliteten af ​​porteføljen, ikke afkastet – kort sagt narre af tilfældigheder.” — Nassim Nicholas Taleb

“Køb, når alle andre sælger, og hold, når alle andre køber. Dette er ikke kun et iørefaldende slogan. Det er selve essensen af ​​succesfulde investeringer.” — Jean Paul Getty

“Hvis investering er underholdende, hvis du har det sjovt, tjener du sandsynligvis ikke penge. God investering er kedeligt.” — George Soros

“Når du køber aktier, så spørg dig selv, ville du købe hele virksomheden?” — Rene Rivkin

“Vi er nødt til at stoppe med at foregive, at vi kan spå om fremtiden, og i stedet koncentrere os om at forstå nuet og forberede os på det ukendte.” — James Montier

“Investering burde være mere som at se maling tørre eller se græs vokse. Hvis du vil have spænding, så tag $800 og tag til Las Vegas.” — Paul Anthony Samuelson

“Hvis du sparer, lykkes det.” — Steve Burkholder

“Aktiemarkedet er fyldt med individer, der kender prisen på alting, men værdien af ​​ingenting.” — Philip Fisher

“En gang imellem gør markedet noget så dumt, at det tager pusten fra dig.” — Jim Cramer

”Hvor mange millionærer kender du, der er blevet velhavende af at investere på opsparingskonti? Jeg hviler min sag.” — Robert G. Allen

“Rentesammensatte er verdens ottende vidunder. Den, der forstår det, fortjener det; den, der ikke gør det, betaler det.” — Albert Einstein

“En investering i viden betaler altid den bedste interesse.” — Benjamin Franklin

“Hvis investering er underholdende, hvis du har det sjovt, tjener du sandsynligvis ingen penge. God investering er kedeligt.” — George Soros

“Investering burde være mere som at se maling tørre eller se græs vokse. Hvis du vil have spænding, så tag $800 og tag til Las Vegas.” — Paul Samuelson

“Værdiinvestering er i sin kerne ægteskabet mellem en modstridende streak og en lommeregner.” — Seth Klarman

“Selvom nogle fejlagtigt kan betragte værdiinvestering som et mekanisk værktøj til at identificere gode tilbud, er det faktisk en omfattende investeringsfilosofi, der understreger behovet for at udføre dybtgående fundamentale analyser, forfølge langsigtede investeringsresultater, begrænse risiko og modstå crowd-psykologi.” — Seth Klarman

Der har du det! For flere interessante og nyttige personlig økonomitips lige i din indbakke, abonner på mit nyhedsbrev nedenfor.

Relateret læsning:

Table of Contents