10 tips til at arbejde hjemmefra under en pandemi

Følgende artikel hjælper dig med: 10 tips til at arbejde hjemmefra under en pandemi

kvinde, der arbejder hjemmefra.jpg

Ingen forventede, at vi ville være her og arbejde hjemmefra, når vi normalt var på kontoret. Nogle af os har kæledyr, nogle har børn, nogle har betydelige andre i en etværelses lejlighed. Vi gør det bedste med de hænder, vi har fået. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at prøve at opleve et niveau af normalitet.

1. Oprethold din rutine

Uanset hvad din rutine var, før du arbejdede hjemmefra, så prøv at opretholde den nu. At afskære din pendling bør give mulighed for ekstra tid om morgenen til at udføre tingene. Prøv ikke at sove i lige før du arbejder, og sørg for at gøre dig ordentlig klar til dagen.

2. Begræns distraktioner

Gør hvad du kan for at begrænse distraktioner. Støjreducerende hovedtelefoner, arbejde i et rum væk fra andre, slukke for tv’et osv. Det kan være nemt at falde i en mærkelig følelse af komfort derhjemme, men forstyrrelser vil få dagen til at trække ud og efterlade dig meget mindre fokuseret på dit arbejde.

3. Udpeg et faktisk arbejdsområde

Din hjerne er et vanskeligt væsen, og du skal inkludere et arbejdsområde i din daglige rutine for at få din hjerne i arbejdstilstand. At arbejde fra sengen kan virke tillokkende, men er ikke en holdbar løsning på lang sigt. Sæt et skrivebord op med dine nødvendige værktøjer, og sørg for, at du kan arbejde der.

4. Spis måltider på rette tidspunkter

Det er nemt at fare vild i løbet af dagen og skubbe måltiderne ud eller springe dem helt over. Foretag regelmæssige måltider for at forblive på sporet med din ernæring såvel som din tidsplan.

🔥 Anbefalede:  7 bedste AI Video Maker-værktøjer til at hjælpe med at sprede dit budskab

5. Opret aktiviteter for kæledyr eller børn

Forbered dig på en vellykket dag ved at planlægge aktiviteter for børn eller kæledyr for at holde dem beskæftiget. Kæledyr er lidt nemmere i denne henseende, men har stadig brug for noget for at holde dem beskæftiget. Sørg for at lære dine børn vigtigheden af, at du har dit eget rum, medmindre de virkelig har brug for dig.

6. Brug pauser produktivt

Vil du bruge 5 minutter? Fortsæt. Du kan bruge dem til at smide vasketøj i vaskemaskinen, eller vaske et par retter. Hvis du bruger dine pauser produktivt, vil dine dage føles kortere, fordi du kan udføre opgaver derhjemme, som du normalt ikke kunne på kontoret.

7. Kom udenfor

Prøv at bevæge dig udenfor. Hvis du har et møde, du ikke har brug for dokumenter til, så tag opkaldet udenfor. Gå en tur på din frokost. Det er vigtigt at sørge for, at du ikke begynder at føle dig fanget i dit eget hjem. Prøv at komme ud så meget som muligt.

8. Skab et afslappende miljø

Brug æteriske olier, spil afslappende musik, og prøv at forblive så Zen som muligt, især hvis der er andre i hjemmet med dig. Børn, din partner og kæledyr vil opfatte angst og stress, hvilket kan føre til diskurs i hjemmet. Prøv at kommunikere dine følelser så meget som muligt.

9. Prøv at stå

Da jeg først begyndte at arbejde hjemmefra, placerede jeg en skammel på mit skrivebord og satte min bærbare computer ovenpå. Det var rart at vide, at jeg havde muligheder for at skabe et arbejdsområde, hvor jeg kunne bevæge mig rundt. At være i stand til at stå hjælper med at få blodet til at flyde og bryder din dag op. At sidde hele dagen er ikke en god mulighed.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du en sneakerbot (2023-vejledning)

10. Definer klart dine arbejdstider

At arbejde hjemmefra kan gøre det nemt at arbejde hele tiden. Du vil sandsynligvis brænde dig selv ud. Start til tiden og slut til tiden. Sluk din bærbare computer og telefon, når du er færdig, for at undgå at arbejde senere, end du har brug for. At tage tid til dig selv er nøglen.

Isabella Grey