10 ting at lave i Whiteshell Provincial Park med børn

Følgende artikel hjælper dig med: 10 ting at lave i Whiteshell Provincial Park med børn

Da vores planlagte tur til Walt Disney World Resort blev aflyst i 2020 på grund af COVID-19 og grænselukninger mellem Canada og USA, besluttede vi at udforske nogle af attraktionerne i vores bopælsprovins, Manitoba.

Centralt for Canada er Manitoba velsignet med en masse naturskønne steder og parker, og mange af dem er inden for et par timers kørsel fra Winnipeg.

Læs videre for at lære om nogle af de bedste ting, du kan gøre i Whiteshell.

Om Whiteshell Provincial Park

Whiteshell Provincial Park er lidt over 2.700 kvadratkilometer og ligger i den sydvestlige region af provinsen. Denne Manitoba provinspark er fyldt med vandområder (søer og floder), et væld af stier og arkæologiske steder.

Whiteshell blev udpeget som en naturlig provinspark i 1961.

Der er altid noget at lave på alle fire årstider. Om sommeren er vandreture, fiskeri, mountainbiking, camping, kajaksejlads og svømning populære. Om vinteren vil du finde besøgende langrend, isfiskeri, skøjteløb og snescooter.

Ting at lave i Whiteshell Provincial Park

Parken ligger tæt på Winnipeg og tager lidt over 90 minutter at køre. Hvis du leder efter spændende ting at lave tæt på Winnipeg, bør Whiteshell helt sikkert være på din liste.

Da vi var på besøg med vores to børn (4 og 6 år), havde vi ikke planer om at tage en masse vandreture. Selvom vi endte med at vandre omkring 3,6 km i alt for at se Rainbow Falls og Bannock Point Petroforms.

Adgang til de fleste af de nævnte attraktioner er gratis; dog skal du have en tilladelse til at parkere køretøjer. Tilladelserne kan nu købes online på. Det kostede os $9,50 for en daglig parkeringstilladelse.

1. Whiteshell Fish Hatchery Interpretive Center

Beliggende på provinsvej 312 mellem West Hawk Lake og Caddy Lake, bruges dette rugeri til at genopbygge sandart, ørred, søstør, gedder og fjeldørred i forskellige søer i hele provinsen.

Attraktionen tilbyder en gratis guidet tur, og børn elsker det. Du kommer til at se fingerungerne, og hvordan æggene udklækkes. Der er også flere tanke med stamfisk.

🔥 Anbefalede:  8 Strategier til at Udkonkurrere Konkurrenterne med Målrettet SEO og AI-Informeret Indhold

Tolkecentret har åbent fra 10.00 til 14.00 fredag, lørdag og søndag om sommeren.

Tilmeld dig online her. Du kan også ringe til dem for at stille spørgsmål på 204-349-2228.

2. West Hawk Lake

West Hawk Lake er den dybeste sø i Manitoba med en dybde på omkring 377 ft i midten, og den menes at være dannet af et meteornedslag.

Du kan lave mange ting her, herunder fiske, cykle, vandre, sejle og bare lege ved stranden.

Vandkvaliteten var god (klar), og vi bemærkede, at mange af campingpladserne var virkelig fyldt med autocampere.

Der er hytter til leje lige overfor søen og gode steder at snuppe en snack eller frokost, f.eks. The Nite Hawk Cafe.

3. Alfred Hole Goose Sanctuary

Det bedste tidspunkt at besøge Alfred Hole Goose Sanctuary er om foråret eller efteråret.

Om foråret (midten af ​​maj) kan du se hundredvis af gæs med deres gæslinger, og om efteråret (slutningen af ​​august til september) vil du opdage, at gæssene forbereder sig på at trække til varmere himmelstrøg.

Alfred Hole Goose Sanctuary blev etableret i 1939. Du kan nyde udstillingerne, deltage i et planlagt program eller gå den selvstyrende vandresti.

Hvis du vil deltage i fortolkningsprogrammet eller ind i Besøgscentret, skal du sørge for at være der inden kl.

4. Whiteshell Trappers Museum

Trappers Museum ligger lige ved siden af ​​Alfred Hole Goose Sanctuary og er en tilbagevenden til pelsfangstindustrien, der engang var populær i disse dele. Du lærer også om moderne fangstteknikker.

Museet blev bygget i 1997.

5. Falcon Lake Beach

Den lange strandlinje ved Falcon Lake er, hvor vi tilbragte det meste af vores dag, så børnene kunne bygge sandslotte og lege i vandet.

Hvis du er til kajak, kan du medbringe din eller leje en på stedet.

Hvis du har tid til overs, kan du besøge Falcon Beach Ranchhvor du kan ride på en af ​​de omkringliggende stier.

Denne ranch har mange hytter, du kan leje, hvis du planlægger at blive i parken i et par dage.

🔥 Anbefalede:  Hvordan hjalp BNPL med at skubbe e-handelssalget i Diwali?

Falcon Lake Golf Course ligger også i nærheden i Whiteshell Provincial Park. Et besøg på denne golfbane er en anden dag!

6. Bannock Point Petroforms

Dette historiske sted anses for at indeholde petroformer, der sandsynligvis er op til 1.500 år gamle.

Petroformer er arrangementer af sten på grundfjeldet for at skabe konturer af figurer eller former og menes at repræsentere instruktioner givet til First Nations-folket af ånderne.

Vi brugte noget tid her på at se på forskellige klippelinjer i form af skildpadder, fisk, slanger, menneskelige billeder og andre geometriske mønstre.

Afhængigt af hvornår du besøger og vejret, skal du sørge for at pakke et kraftigt myggemiddel… dem, vi stødte på her, er mildest talt ondskabsfulde.

Pas på dine børn, og lad dem ikke flytte stenene. Petroformerne betragtes som hellige af Ojibway- eller Anishinabe-folket, og du kan finde nyere tilbud placeret forskellige steder der.

Hold også øje med dine ind- og udgangssteder, ellers kan du ende med at gå i cirkler.

Gratis fortolkende ture er tilgængelige i løbet af sommeren og tager omkring 1,5 time. Du kan kontakte dem på 204-369-3157.

7. Rainbow Falls

Rainbow Falls er et populært sted i Whiteshell, hvor børn kan have det sjovt.

Efter parkering tæt på resortområdet ved White Lake vandrede vi Rainbow Falls vandrestien i omkring 1 km eller deromkring for at komme til Rainbow Falls.

Jeg erfarede senere, at man også kunne nå vandfaldet i bil gennem en adgangsvej. Vores seks-årige gik sporet uden problemer; den 4-årige havde dog intet af det og måtte bæres det meste af vejen.

Rainbow Falls byder på smuk natur, og børn vil nyde at svømme der. Der er intet strandsand her, og gulvet er glat sten.

Jeg er ikke sikker på, hvordan mennesketrafikken her ebber og flyder i løbet af dagen; men du ville finde det sjovere med færre mennesker omkring.

Stien, vi tog til Rainbow Falls, havde nogle områder, hvor de gamle granitfremspring af det canadiske skjold var i fuld udsyn. Vi observerede også nogle klippe-/stenformationer i nogle områder.

8. Caddy Sø

Caddy Lake er et fantastisk sted for fiskeri, sejlsport og kajaksejlads.

🔥 Anbefalede:  Gør din næste test med disse 5 Chrome-udvidelser

Der er menneskeskabte klippetunneller, der forbinder Caddy Lake med South Cross Lake og North Cross Lake, hvilket giver mulighed for spændende padling på en smuk sø.

Vi havde ikke tid nok på dagen til at gøre noget her.

Hvis du bruger noget tid i Whiteshell Provincial Park, kan du leje en hytte på Caddy Lake Resort eller en af ​​B&B’erne i området. Der er også en campingplads tæt på søen.

9. Pinawa Dam

En tur til den gamle Pinawa Dam kan nemt presses ind i en dagstur til Whiteshell. Selvom det ikke er en del af Whiteshell Provincial Park, er det kun omkring 30 minutter væk og er det værd at køre.

I sig selv har den gamle Pinawa-dæmning fået ret til sin status som en provinsarvspark.

Pinawa-dæmningen var den første vandkraftværk i Manitoba i 1906. Den blev nedlagt i 1951 for at gøre plads til Seven Sisters Hydro Station.

Aktiviteterne her inkluderer sejlads, fiskeri, picnic, svømning, solbadning og vandreture langs den gamle Pinawa-selvvejssti.

10. Vandrestier

Bortset fra de selvstyrende stier ved Alf Hole Goose Sanctuary, Bannock Point Petroforms og vandreture til Rainbow Falls, vandrede vi ikke så meget under vores en-dagstur.

Når det er sagt, er der adskillige stier i Whiteshell, du kan begive dig ud på, inklusive dele af Trans-Canada Trail.

Nogle af de populære stier inkluderer:

  • McGillvray Falls Self-Guiding Trail (3,4 km)
  • Falcon Creek Trail (1,9 km)
  • Pine Point Trail (9 km)
  • Whiteshell River Bridge Trail (4,2 km)
  • Amisk Trail (6,3 km)
  • Top of the World Trail (4 km)

Læs mere om stisystemet her og her.

Relaterede: Ultimativ roadtrip fra Winnipeg til Vancouver