10 sportsgrene med overraskende lav effekt

Følgende artikel hjælper dig med: 10 sportsgrene med overraskende lav effekt

10 sportsgrene med overraskende lav effekt

Sport med lav effekt er vigtigt at være opmærksom på. Når det kommer til skadesrehabilitering eller skadesrehabilitering, kan sport med lav effekt gøre hele forskellen i, at du forbliver aktiv.

1. Svømning

Svømning er så fantastisk en aktivitet til at opbygge muskler og kardiovaskulær styrke. Vandets opdrift belaster dine muskler og led mindre. Det er ligesom vægtløftning, men uden ledsmerter.

2. Cykling

Cykling er en fantastisk form for cardio, der ikke belaster kroppen meget. Vælg at cykle på landevejen eller cykelstier for at holde potentialet for stød og bump nede. Prøv at variere din hastighed og indsats for at undgå at køre med en konstant jævn hastighed.

3. Langrend

Længe forbi er de dage, hvor bombning ned ad bakker er den eneste mulighed for snerelaterede aktiviteter. Langrend bliver mere og mere populært. Denne sport er en helkropstræning, men er ret langsomt tempo og har meget mindre risiko for at falde. Skiløbets glidende bevægelse betyder, at du kan træne alle dine muskler uden at gøre ondt i dine led.

4. Roning

Roning er rettet mod mange store muskelgrupper, mens den forbliver lav påvirkning. Det kan være en fantastisk cardio træning. Dette udmønter sig også i kano- og kajaksejlads, så du kan udføre alle disse aktiviteter med lav indvirkning på din krop.

5. Dans

Du kan danse natten lang, få en god træning og også være skånsom mod dine led. Dans er dybest set ubegrænset, og du er sikker på at finde en stil, der passer til dig og går i dit tempo. Dans er også en af ​​de bedste måder at tabe sig og opbygge muskler på, for det føles egentlig slet ikke som arbejde!

🔥 Anbefalede:  Hvad er den gennemsnitlige tid brugt på et websted i 2023?

6. Vandring

Skønheden ved at vandre er, at udfordringen i høj grad ligger i dine hænder. Du kan vælge en sti, der passer til dine behov, og vandre i det tempo, der passer til dig. Så længe du har det rigtige fodtøj, bør du have det godt med at vandre. Vælg stier med ændringer i højden for at forbedre din cardio.

7. Styrketræning

At samle vægtene i træningscenteret kan virke som en opskrift på katastrofe, når du prøver at træne med lav effekt, men det er ikke tilfældet. Korrekt form og vægtløftning, du er tryg ved, er de bedste måder at afbøde skader på. Du kan også ændre de fleste øvelser for at mindske deres effekt. At spille inden for dine grænser er den vigtigste del.

8. Golf

Golf kan være en god træning (hvis du springer golfvognen over), og sikrer, at du tilbringer et par timer udenfor, på dine fødder, og er aktiv. Skønheden ved golf er sportens lave effekt. Du skal bare ikke svinge for hårdt, så skal du være gylden.

9. Pilates

Jeg ved, jeg ved det. Du tænker på rige LA-mødre, når du tænker på pilates. Nå, de er inde på noget. Pilates er en fantastisk måde at styrke din core og øge fleksibiliteten. Det er også en fantastisk træning, så du skal ikke banke på det, før du har prøvet det.

10. Den elliptiske

Når den bruges rigtigt, kan denne fyr få en intens træning til dig. Bevægelsen er en glidende bevægelse, der ligner skiløb. Afhængigt af højden og hastigheden, du bruger, vil du målrette mod forskellige muskelgrupper. Som med alle cardioøvelser skal du variere dit tempo, mens du går. Brug også sko, der sidder godt. Du kan ellers glide rundt i dem, og det er ikke sjovt.

🔥 Anbefalede:  Sådan får du et erhvervslån med dårlig kredit i 2023

Derek Slater