10 måder at tilføje aktivitet og motion til dit daglige liv

Følgende artikel hjælper dig med: 10 måder at tilføje aktivitet og motion til dit daglige liv

kvinde, der træner derhjemme.jpg

Karantænen gør manges liv lidt mere stillestående. Gyms er lukket, yogastudier er lukket, og afhængigt af stadiet af din lockdown, kan selv det at hænge udenfor med venner være ildeset. Det kan være svært at finde motivationen til at blive fit. At lave små ændringer og forsøg på bevægelse i løbet af dagen kan virkelig hjælpe dig.

1. Gå mens du tager telefonopkald

Hvis du har brug for at foretage et telefonopkald, kan du også tilføje en tur til spilleplanen. Gå rundt i dit hjem, gennem lejlighedens gange eller udenfor. At bevæge din krop vil hjælpe med at holde din hjerne engageret og blodet pumpe.

2. Opret en trinudfordring for dig selv

Dette er nemmere, hvis du har et ur, der vil råbe til dig, at du skal flytte din røv. Uanset hvad, find en måde at tælle dine skridt og start en udfordring for dig selv. få dine venner med på det for at øge presset. Dette vil helt sikkert få dig til at bevæge dig uden for huset.

3. Zoom træning

Lav en træningsvideo med dine venner på Zoom. Eller personligt udenfor. Find en måde at få andre mennesker til at begejstre på, så I alle kan holde jer selv ansvarlige.

4. Tilmeld dig træningstimer

Du er mere tilbøjelig til at holde dig selv ansvarlig, hvis du bestiller et hold, især hvis du skal betale for det. Hvis du tilmelder dig forskellige klasser i forskellige fitnesscentre, kan du teste forskellige ting og normalt få nogle gode tilbud. Hold det lavt, hvis du kan.

🔥 Anbefalede:  FableStreet - En startup, der laver skræddersyet arbejdstøj til kvinder ved at bruge algoritme

5. Gå for at gøre dine ærinder

Hvis du har ærinder inden for gåafstand, så gå! Selvom de ikke er inden for gåafstand, så kør så tæt på som du kan, og gå derefter. At bære varerne tilbage til din bil/hjem vil være som en lille vægtløftningssession.

6. Lav push-ups eller sit-ups hver time

At lave en fuld træning kan virke skræmmende. En hel time er muligvis ikke gennemførlig, så du kan skrotte hele sessionen. Men hvis du laver et lille sæt hver time, får du stadig lignende fordele. Pres et sæt i din pause, og et større sæt til frokost.

7. Tag trappen

Ja, selvom det er mere end tre flyvninger. At tage trappen vil forbedre din kardiovaskulære styrke og træne disse benmuskler. Start med en gang om dagen og arbejd dig selv op!

8. Sid på en træningsbold i stedet for en stol

At sidde på en bold over en stol hjælper i høj grad med at forbedre balancen og kernestyrken. Det vil også hjælpe med din kropsholdning, hvilket fører til mindre smerter i dit daglige liv.

9. Parker længere væk

Dette har flere fordele, den første er, at dit malingsjob vil blive bevaret i længere tid. Jo længere væk du parkerer, jo mindre sandsynlighed er der for, at du bliver parkeret i nærheden af ​​andre køretøjer, og jo længere væk du parkerer, jo længere kommer du til at gå. At gå mere vil holde dig beskæftiget.

10. Stå op hele dagen

Hvis du ikke kan komme i gang med en træning, skal du i det mindste gøre en indsats for at stå ved dit skrivebord rutinemæssigt. Dette hjælper med at få blodet til at flyde. Få et stående skrivebord eller et provisorisk et til at inkludere perioder med stående hele dagen.

🔥 Anbefalede:  Twitter bygger to nye måder at håndtere tweet-svar på

Isabella Grey