10 måder at forblive motiveret under karantæne

Følgende artikel hjælper dig med: 10 måder at forblive motiveret under karantæne

bedstemor og barnebarn karantæne.jpg

Karantæne har været en hård tid for mange. Med en global pandemi, der har skabt kaos uden for vores hoveddøre, har mange haft en enorm livsstilsændring. Mange arbejder hjemmefra, har mistet deres arbejde, har mistet deres kære eller arbejder pludselig i PPE 24/7. Livet er ikke det samme, og motivation kan være hård i noget, der føles som håbløse tider.

1. Mind dig selv om, at du kan tilpasse dig

Det kan være svært at se enden på det her, og det er fordi, vi ikke aner, hvad der vil ske. Mind dig selv om, at du kan tilpasse dig forandringer. Også selvom ændringen er grim. Du kan komme igennem dette, og livet vil gå tilbage til (så normalt) som muligt, når vi er klar.

2. Indstil rutiner

Især hvis du sidder fast derhjemme hele tiden, er rutine vigtigt. Stå op før din dag “starter”, brug tid med dig selv, red din seng, hold pauser og gå ture. Prøv at gøre din rutine så normal og så sund som muligt.

3. Stop med at bestille ind

Ja, det er vigtigt at støtte lokale virksomheder. Men det samme er at støtte dit helbred og din pengepung. Bestil ikke ind hver gang du får travlt, hold dig til dit køleskab og sørg for at planlægge dine måltider for ugen. At spise dårligt starter en negativ cyklus af ikke at have det godt.

4. Sæt mål

At sætte mål for dig selv kan hjælpe med at holde dig ansvarlig over for dig selv og holde dig motiveret til at arbejde hen imod noget. Fejr, når du når et mål, og sæt derefter et nyt. Hvis du ikke når et mål, skal du vurdere hvorfor, og derefter prøve igen.

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du penge på TikTok: 10 bedste måder at få ekstra indkomst på

5. Fortsæt med at træne

Jeg ved, at det er svært, når fitnesscentre har lukket, og dit normale liv er blevet smidt ud af balance, men fortsæt med at træne. Selv at gå en daglig gåtur er bedre end ingenting. Din krop skal bevæge sig. Hvis du kan komme udenfor dagligt, er det bedst, frisk luft er vigtigt!

6. Tag nye hobbyer op

Nye hobbyer kan hjælpe med at dæmpe den dysterhed, du måske føler, og skabe noget spænding i dit liv. De vil også hjælpe dig med at udvikle nye færdigheder, hvilket altid er nyttigt. Du kan derefter fortsætte med at tilføje nye hobbyer eller perfektionere den, du har taget op.

7. Øv god søvnhygiejne og rutine

Begynd at slappe af hver aften før sengetid. Læg din telefon væk, og dæmp lyset for at sikre, at du er klar til at gå om bord i drømmeland. Indstil din telefon til Forstyr ikke, og vågn derefter op på et godt tidspunkt. Søvnsporingsapps kan vække dig under et let søvnvindue, hvilket gør dine dage lettere. Afslappende søvn hjælper enormt på motivationen.

8. Lav eventyrplaner for fremtiden

At planlægge fremad kan virke nyttesløst lige nu, men det vil faktisk gøre dig begejstret. Hvis du planlægger nu, kan du begynde at spare måneder i forvejen og oprette den bedste plan nogensinde. Dette vil holde dit sind optaget og dit humør højt.

9. Prøv at holde dit rum så organiseret som muligt

Rod og rod forårsager angst hos mange mennesker, selv ubevidst. Dette fører til mere ængstelig adfærd, som kan vise sig forskelligt hos forskellige mennesker, men som sjældent er produktive. Rengøring af dit rum eller omorganisering vil give dig en følelse af formål og præstation, hvilket hjælper med motivationen.

🔥 Anbefalede:  Udvid din ejendomsvirksomhed med Pinterest

10. Tillykke dig selv med dine præstationer

Mind dig selv om, at små gevinster stadig er sejre. Når du ikke er på kontoret eller omgivet af venner, kan præstationer føles mindre spændende, så sørg for at være din egen største fan. Nedton ikke din succes, selvom det ikke føles det samme.

Isabella Grey