10 billigste steder at bo i Nova Scotia i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 10 billigste steder at bo i Nova Scotia i 2023

Canada kan prale af smukke naturudsigter, gratis sundhedspleje, en blomstrende økonomi og en høj levestandard. Det er med andre ord blevet et af verdens mest attraktive steder at bo. Dens ti (10) provinser og tre (3) territorier tilbyder mange forskellige livsstile og prisniveauer.

Nova Scotia, en af ​​Canadas fire atlantiske provinser, ligger på den østlige kyst. Ud over sit fastlandsområde har Nova Scotia omkring 3.800 kystøer. Det er kendt for sit langsommere tempo i livet og nærhed til al slags naturlig skønhed.

Uanset om du er tiltrukket af Nova Scotia på grund af dens 7.400 kilometer kystlinje, dens relativt lave leveomkostninger eller dens mindre overbelastede befolkning, er du sikker på at nyde din tid tilbragt i det smukke Nova Scotia.

I denne guide vil vi dække de ti (10) billigste steder at bo i provinsen, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvor du skal slå dig ned.

Billige steder at bo i Nova Scotia

Kendt for sin sikkerhed, frodige natur og familievenlighed, er Nova Scotia et fremragende sted at bo, hvis du ønsker at bo i en af ​​Canadas østligste provinser.

Det har også lave leveomkostninger i forhold til resten af ​​Canada. I en undersøgelse om verdensomspændende leveomkostningstal blev Canada rangeret som det 25. dyreste land.

Men leveomkostningerne i Nova Scotia er kun omkring halvdelen af ​​Canadas gennemsnitlige leveomkostninger. Med andre ord kan du få meget for pengene i denne tyndt befolkede provins.

Uanset om du vælger at lave et hjem i New Glasgow, Bridgewater, Truro eller Trenton, vil du helt sikkert finde et overkommeligt og behageligt liv i provinsen.

1. Nyt Glasgow

En lille by i Pictou County, New Glasgow, er hjemsted for lidt over 9.000 mennesker. Det blev bosat og navngivet af skotske pionerer i slutningen af ​​det 18. århundrede, og det betragtes som porten til Nova Scotias nordkyst.

En etværelses lejlighed i byens centrum koster dig typisk kun 550 dollars om måneden. De samlede månedlige leveomkostninger i New Glasgow er kun $1.377.

🔥 Anbefalede:  20+ pornostatistikker, du skal kende i 2023

2. Amherst

Amherst har en størrelse svarende til New Glasgow og har omkring 9.000 indbyggere. Det er en lille by på grænsen til New Brunswick, og både Glooscap- og Sunrise-stierne begynder der. Byen byder på fremragende skoler, kirker og sundhedsfaciliteter.

Med en månedlig leveomkostning på kun $1.349, er det 11 % billigere at bo i Amherst end Canadas gennemsnit.

3. Sydney

Beliggende på østkysten af ​​Nova Scotias Cape Breton Island, Sydney er en tidligere by, der siden er blevet opløst til en regional kommune. Sydney var engang et knudepunkt for stål- og industriproduktion, men er skrumpet i størrelse, siden stålvirksomheder forlod området.

Det er hjemsted for omkring 30.000 mennesker. Månedlige leveomkostninger der er omkring $1.473 for en enkelt person, der lejer.

4. Bridgewater

Bridgewater ligger ved LeHave-flodens sejlbare grænse, hvilket betyder, at den har et robust samfund ved vandet. Det er blevet kaldt “Main Street of the South Shore.”

Bridgewater er hjemsted for omkring 8.500 indbyggere og har en lidt højere leveomkostninger til omkring 1.532 dollars om måneden. En etværelses lejlighed i byens centrum vil koste dig omkring 705 USD om måneden.

5. Yarmouth

Beliggende i det sydvestlige Nova Scotia er Yarmouths vigtigste industrier fiskeri og turisme. Det er en terminal af en færgeforbindelse, der går til Bar Harbor, Maine.

Selvom byens maritime guldalder måske er forbi, bevarer den den traditionelle victorianske stil i dette område, hvilket gør det til et smukt sted at bo. De månedlige leveomkostninger er omkring $1.400.

Relaterede: Bedste ting at gøre i Nova Scotia og sjove steder at besøge.

6. Windsor

Windsor er beliggende på Highway 101 og er et servicecenter for den vestlige del af Hants County. Det er en lille by, der er hjemsted for omkring 3.600 mennesker, og den har en rig indfødt historie, der involverer Mi’kmaq-stammen.

Men frem for alt er det kendt som “hockeyens fødested” i Canada. Med en leveomkostning på $1.485 om måneden er det 13 % billigere at bo i Windsor end at bo i Canada i gennemsnit.

🔥 Anbefalede:  Hisense debuterer UX, dets lyseste mini-LED-tv på CES 2023

7. Truro

Hjem til lidt over 12.000 mennesker, Truro er en by beliggende i det centrale Nova Scotia. Det er kendt som “hub of Nova Scotia” på grund af dets bekvemme beliggenhed og dets attraktive, historiske centrum.

Det følger heraf, at Truro er et blomstrende forretningssted med masser af ledige job. At bo i Truro vil koste dig i gennemsnit $1.389 om måneden for en enkelt person, der lejer.

8. Nedre Sackville

En af Halifaxs forstæder, Lower Sackville, er et tæt sammentømret samfund, der er hjemsted for omkring 27.000 mennesker. Med et blomstrende forretningsdistrikt er det hjemsted for mange kendte canadiske kæder og uafhængige detailhandlere og restauranter.

At bo i Lower Sackville vil koste dig omkring $1.485 om måneden for en enkelt person, der lejer.

9. Lunenburg

Et af kun to bysamfund i Nordamerika, der er udpeget som et UNESCOs verdensarvssted, Lunenburg er et smukt, historisk samfund. Det er en havneby med rødder i romløb og skibsbygning, og den er fuld af smukt malede kolonibygninger bygget i 1750’erne.

Med en lille befolkning på kun 2.300 indbyggere er Lunenburg et must-besøg destination for enhver rejse til Nova Scotia. At bo der vil koste dig omkring $1.520 om måneden.

10. Trenton

Trenton, en lille by ved East River i Pictou County, er hjemsted for kun 2.400 mennesker. Det tilbyder en lav kriminalitet og lave boligomkostninger, og det er blevet rost som et af de bedste steder at bo i Canada. For en enkelt person, der lejer, vil det at bo der i gennemsnit koste kun 1.366 USD om måneden.

Sådan vælger du det billigste sted at bo i Nova Scotia

At vælge det billigste sted at bo i Nova Scotia afhænger virkelig af dine prioriteter. Leder du efter en mere tempofyldt by, der er tættere på et byområde?

Hvis ja, er Lower Sackville måske det rigtige for dig, da det er en del af den større Halifax-region. Hvis du leder efter et smukt samfund ved vandet med historiske rødder, kan du overveje Lunenburg.

🔥 Anbefalede:  6 Tips for Optimizing Your Hotel's Google Business Profile for SEO

Samlet set bliver du nødt til at analysere størrelsen, kriminalitetsraten, vejret, befolkningen og leveomkostningerne for hver by, du overvejer at bo i. I sidste ende afhænger det bedste sted i Nova Scotia at bo af hvad du leder efter.

Top 5 billigste steder i Nova Scotia sammenlignet

Denne tabel skitserer de fem billigste steder i Nova Scotia for at give dig et fugleperspektiv af, hvad provinsen har at tilbyde:

By Befolkning Leveomkostninger
Amherst 9.000 $1.349/måned
Trenton 2.400 $1.366/måned
Nyt Glasgow 9.000 $1.377/måned
Truro 12.000 $1.389/måned
Yarmouth 7.200 $1.400/måned

Rangeringsmetode

For at finde de billigste steder at bo i Nova Scotia gennemsøgte vi data og statistikker vedrørende befolkning, kriminalitet, leveomkostninger, vejr og mere. Vi havde til formål at få detaljerede oplysninger om hver bys livskvalitet og generelle livserfaring. Tjek vores referencer, hvis du gerne vil dykke ned i mere information.

Referencer

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at bo i Nova Scotia?

Det bedste sted at bo i Nova Scotia afhænger af dine personlige præferencer og den livsstil, du leder efter. Nova Scotias hovedstad, Halifax, er provinsens hovedby. Hvis du leder efter en mindre by, kan du overveje Windsor eller Trenton.

Hvad er lav indkomst i Nova Scotia?

Lav indkomst i Nova Scotia inkluderer alle med en husstandsindkomst på mindre end $43.000 årligt. Disse personer er tilgængelige for Canadas Affordable Access Program.

Hvilken by i Canada har de laveste leveomkostninger?

Sherbrooke, en by i Quebec, har de laveste leveomkostninger i enhver by i Canada. Dens leveomkostninger er omkring 16 % lavere end landsgennemsnittet.

Er Nova Scotia billig at bo i?

Nova Scotia er billig at bo i sammenlignet med andre canadiske provinser som Ontario eller British Columbia. Det er rangeret som den 4. billigste provins og tilbyder attraktive leveomkostninger.