10 bedste universiteter til at studere kunstig intelligens

Følgende artikel hjælper dig med: 10 bedste universiteter til at studere kunstig intelligens

10 bedste universiteter til at studere kunstig intelligens

Kunstig intelligens er et af de hurtigst fremadskridende områder inden for moderne teknologi. Det revolutionerer den måde, vi kommunikerer og arbejder på. Som følge heraf er der en stigende efterspørgsel efter fagfolk med ekspertise inden for kunstig intelligens og ikke nok folk på området, hvilket gør det til et fantastisk felt for potentielle studerende. Heldigvis tilbyder mange universiteter top-notch AI-relaterede programmer globalt.

Denne artikel indeholder ti universiteter, der tilbyder de bedste AI-programmer, ifølge EduRank. Listen blev udviklet baseret på akademiske artikler, publikationers vurderinger og citater.

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University er et amerikansk-baseret universitet i Pennsylvania og anses for at være det bedste amerikanske universitet til at studere kunstig intelligens.

Carnegie Mellon tilbyder en mindre i kunstig intelligens. Programmet fokuserer på vision, sprog og databaser, der kan bruges til at forbedre menneskelige evner eller træffe beslutninger. Programmet omfatter kurser som datalogi, matematik, statistik, beregningsmodellering, maskinlæring, symbolsk beregning, etik og socialt ansvar.

Der er også en ekstra (dobbelt) major program i AI på Carnegie Mellon University. Det er rettet mod studerende, der har valgt en anden hovedfag, men som også ønsker at lære kunstig intelligens og maskinlæring.

Acceptgraden på dette universitet er 17% med en gennemsnitlig SAT på 1510. Omkostningerne ved at deltage i Carnegie Mellon University kan variere afhængigt af studieniveauet, opholdsstatus og andre tilknyttede gebyrer.

Massachusetts Tekniske Institut

MIT

Den næste post på denne liste vil ikke overraske nogen: Massachusetts Institute of Technology (MIT) i USA tilbyder også AI-programmer til sine studerende.

På MIT, kunstig intelligens og beslutningstagning Rute er under Institut for Elektroteknik og Datalogi. Programmet dækker flere forskningsområder: AI og samfund, AI for sundheds- og biovidenskab, kunstig intelligens og maskinlæring, kommunikationssystemer, grafik og syn, naturlig sprog- og talebehandling, optimering og spilteori, robotik, signalbehandling og systemteori , Kontrol og Autonomi.

🔥 Anbefalede:  Equinix i VMware rozszerzają globalną ofertę usług w chmurze

Acceptgraden på MIT er 7%, og den gennemsnitlige SAT er 1545.

At studere på MIT kan være dyrt. Universitetet tilbyder dog stipendier til internationale studerende, som kan nå så meget som $32.000, hvilket gør det til en lidt mere overkommelig mulighed for potentielle studerende over hele verden.

Stanford University

Stanford

Stanford University i USA er et andet anerkendt universitet, der tilbyder AI-kurser. Hos Stanford er kunstig intelligens-kurser en del af datalogi mindre hvor du kan vælge kurser som Fra sprog til information, AI: Principper og teknikker og Machine Learning. Elektroteknik mindre og store tilbud kurser som kunstig intelligens: principper og teknikker, naturlig sprogbehandling med dyb læring, maskinlæring og konvolutionelle neurale netværk til visuel genkendelse. Mere end det tilbyder Stanford’s School of Medicine adskillige AI-kurser, der anvendes til sundhedspleje.

Acceptgraden på dette kollegium er 5%, og den gennemsnitlige SAT er 1495.

University of California

University of California

Lad os nu se på de muligheder, som University of California, Berkeley tilbyder. Universitetets skole of Electrical Engineering and Computer Sciences tilbyder flere bachelor- og kandidatuddannelser, der inkluderer kunstig intelligens-kurser. Det er værd at bemærke, at omkostningerne ved at deltage i University of California varierer efter individuelle omstændigheder. Institutionen yder økonomisk støtte til over 60% af bachelorstuderende.

Universitetet har også Berkeley Artificial Intelligence Research lab, som samler forskere fra University of California på tværs af områder som computersyn, maskinlæring, kontrol, naturlig sprogbehandling, planlægning og robotteknologi. Temaerne omfatter multimodal deep learning, menneskekompatibel AI og forbindelsen af ​​kunstig intelligens med andre videnskabelige discipliner.

Acceptgraden her er 17% med en gennemsnitlig SAT på 1420.

University of Toronto

University of Toronto

University of Toronto er det bedste canadiske universitet, der tilbyder AI-kurser.

For eksempel hoved- og specialstuderende af Computer videnskab programmer kan vælge at fokusere på kunstig intelligens. Ifølge programmernes hjemmeside, “På området kunstig intelligens, […] vi spørger, hvordan den menneskelige hjernes funktion kan udtrykkes i beregningsmæssige termer. På området menneske-computer-interaktion spørger vi, hvilke slags normale daglige aktiviteter for mennesker, der kan understøttes og udvides ved hjælp af computere.” Informationsteknik fakultet leverer også kunstig intelligens studier.

🔥 Anbefalede:  Køb trådgengivelser: 5 bedste websteder i 2023 (billigt og øjeblikkeligt)

Acceptgraden ved University of Toronto er 43%.

University of Oxford

University of Oxford

University of Oxford i England anses for at være det bedste i Storbritannien og Europa. Det har et doktorgradsprogram (DPhil) i datalogi, som omfatter forskningsmuligheder inden for forskellige områder af kunstig intelligens, såsom computersyn, naturlig sprogbehandling og maskinlæring.

Derudover udfører dets Institut for Datalogi forskning i kunstig intelligens og maskinlæring. For eksempel forsker Oxford i White-Box Self-Programming Mechanisms, og projektets beskrivelse lyder: “Projektet WhiteMech (White-Box Self-Programming Mechanisms) omhandler undersøgelse og udvikling af kunstige intelligenssystemer, der er i stand til uafhængigt at omprogrammere sig for at nå nye mål, som reaktion på uventede ændringer, og tilpasse sig udviklingen af ​​menneskelige regler og aftaler i specifikke sammenhænge. målsætningen er især at udvikle systemer, der er “white-box by design”, hvilket betyder, at de kan afhøres, analyseres og styres til enhver tid på et forståeligt udtryk for mennesker, for at mindske risikoen implicit i et selv -programmeringssystem”

Acceptprocenten her er 18%.

Tsinghua Universitet

Tsinghua Universitet

Tsinghua University i Beijing anses for at være det bedste i Kina og Asien. Det tilbyder flere AI-relaterede programmer på tværs af forskellige afdelinger. En af disse er Mestre of Engineering in Artificial Intelligence. Kurset integrerer også automation, datalogi og elektronisk kommunikation.

Universitetets Mestre i Advanced Computing, som undervises på engelsk, tilbyder også AI-kurser.

University of Illinois i Urbana – Champagne

University of Illinois i Urbana – Champaign

University of Illinois i Urbana – Champaign har flere AI-kurser. For eksempel Mestre of Science in Computer Science omfatter flere klasser i kunstig intelligens, såsom Machine Learning, Data Mining og Computer Vision. Det Ph.D. i datalogi tilbyder også forskningsmuligheder inden for forskellige områder af kunstig intelligens.

Derudover College of Engineering ved University of Illinois i Urbana-Champaign giver flere kurser og forskningsmuligheder relateret til kunstig intelligens, herunder emner som maskinlæring, computersyn og naturlig sprogbehandling.

🔥 Anbefalede:  En guide til Instagram Influencer Marketing for virksomheder

Acceptgraden til dette kollegium er 63%, mens den gennemsnitlige SAT er 1330. Navnlig tilbyder University of Illinois 70% af økonomisk støtte.

University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California er et andet amerikansk college, der tilbyder AI-kurser. Dens Mestre of Science in Computer Science (Artificial Intelligence) giver eleverne træning i teorier og anvendelser af AI og deep learning, herunder maskinlæring, statistik, computersyn, naturlig sprogbehandling og robotteknologi.

University of Southern California tilbyder også en Ph.D. i datalogi, som omfatter forskningsmuligheder inden for forskellige områder af kunstig intelligens.

Acceptgraden her er 16%, og den gennemsnitlige SAT er 1435.

University of Washington – Seattle

Travis Wise, University of Washington – Seattle

University of Washingtons Paul G. Allen School of Computer Science & Engineering tilbyder en Mestre‘s og en Ph.D. i datalogi og teknik. Begge programmer inkluderer AI-relaterede kurser såsom maskinlæring, computersyn og naturlig sprogbehandling.

Acceptgraden til dette universitet er 56%, og den gennemsnitlige SAT er 1327. Det er bemærkelsesværdigt, at 56% af de studerende modtager økonomisk støtte.

Sammenligningstabel

Etableret Acceptprocent Gennemsnitlig SAT Gennemsnitlig ACT
Carnegie Mellon University 1900 17 % 1510 34
Massachusetts Tekniske Institut 1861 7 % 1545 35
Stanford University 1891 5 % 1495 33
University of California 1868 17 % 1420 33
University of Toronto 1827 43 %
University of Oxford 1096 18 %
Tsinghua Universitet 1911
University of Illinois i Urbana – Champagne 1867 63 % 1330 30
University of Southern California 1880 16 % 1435 32
University of Washington – Seattle 1861 56 % 1327 30

Konklusion

Som vi har set i de sidste par måneder, er kunstig intelligens et hastigt voksende felt med mange spændende muligheder for dem, der er interesseret i at forfølge en karriere inden for dette område. Adskillige universiteter tilbyder fremragende programmer relateret til kunstig intelligens, der giver studerende et stærkt fundament inden for maskinlæring, computersyn, naturlig sprogbehandling og andre relaterede emner.

Mange andre universiteter rundt om i verden tilbyder programmer inden for kunstig intelligens, så det er vigtigt at lave din research og sammenligne tilgængelige kurser, da de kan fokusere på forskellige aspekter af kunstig intelligens.

Læs relaterede indlæg:

Table of Contents