10 bedste søgeordsgeneratorværktøjer

Følgende artikel hjælper dig med: 10 bedste søgeordsgeneratorværktøjer

Søgeordsgeneratorværktøjer er afgørende for at finde passende søgeord, og disse undersøgte søgeord kan bruges i forskellige opskrifter, som vil hjælpe dig med at rangere siden højere på søgemaskinens resultatsider. Det vil du dog være i stand til rangordne siden i mange tilfælde, men ikke i nogle.

Derfor er disse værktøjer under disse omstændigheder gavnlige på mange måder. Ud over at generere søgeord kan de hjælpe dig med at udvikle artikelideer, titelideer, analyse af konkurrentens websteder og relevante søgeord. De kan også vise, hvor mange mennesker der søger efter et bestemt udtryk, og hvor svært det er at rangere det pågældende søgeord eller den sætning.

Digitale marketingfolk anvender almindeligvis søgeordsværktøjer til at hjælpe dem med at drive trafik til deres websteder. Disse værktøjers betjening er enkel for alle, der kan bruge dem, har en grundlæggende forståelse af computere og arbejder i SEO og online betalt markedsføring. Lad os komme i gang med disse søgeordsgeneratorværktøjer.

Nogle andre unikke fordele ved søgeordsgeneratorværktøjer

Som om søgeordsforskning var ikke svært nok i forvejen, en række værktøjer er tilgængelige, der kan gøre processen nemmere og hurtigere. I det næste afsnit vil vi dele nogle unikke fordele, du finder med disse søgeordsgenereringsværktøjer.

  1. Tidsbesparende: Afhængigt af det værktøj, du bruger, kan du spare en masse tid ved at finde websteder, der allerede er målrettet og genererer god volumen til specifikke søgeord.
  2. Et engageret publikum: Afhængigt af din niche og det værktøj, du bruger, vil du være i stand til at opdage websteder, der ikke kun er relevante for dit interesseområde, men også meget engageret i dit valgte emne.
  3. Indsigt i markedsføringstrenden: Ved at undersøge de links, som allerede er brugt af konkurrenter, kan du finde ud af, hvordan den aktuelle marketingstrategi bliver brugt til at få trafik og rangere for bestemte søgeord.
  4. Nemmere organisering: Det er nemmere at organisere kundeemner med værktøjer, der giver dig alle links og webstedsstatistikker på ét sted, i modsætning til at skulle slå hvert link op separat.
  5. Fremskynd hele processen: Du kan fremskynde hele din proces ved at analysere hundredvis af websteder på én gang.

Dette er nogle fordele ved søgeordsgenererende værktøjer, som de tilbyder ud over søgeordsforskning. Toppen vil blive dækket i næste afsnit.

10 bedste søgeordsgeneratorværktøjer

Der er flere fantastiske gratis søgeordsgeneratorer på markedet, som du kan bruge. Så her i dette indlæg vil vi diskutere de ti bedste SEO-søgeordsværktøjer, der er lette at forstå og arbejde på, og som giver tonsvis af informative data.

Få af værktøjerne på vores liste er gratis, mens andre er delvist betalte og delvist gratis. Disse værktøjer tilbyder forskellige funktioner vedrørende søgeordsforskning og webstedsanalyse. De fleste værktøjer giver dog vigtige statistikker, såsom antallet af søgeordssøgninger på en måned og kompleksiteten af ​​din søgte sætning.

Nedenfor er en liste over søgeordsgeneratorværktøjerne, som vi vil diskutere i vores indlæg:

1. Ahrefs søgeordsgenerator

Ahrefs Keyword Generator er et værktøj, der lader dig generere søgeordsforslag til enhver hjemmeside eller indhold.

En funktion ved Ahrefs Keyword Generator er, at den sætter dig i stand til automatisk at finde websteder med stor søgevolumen i Google og Bing ved hjælp af populariteten af ​​deres domæne og side-URL’er.

🔥 Anbefalede:  9 bedste gratis anonyme e-mail-konti i 2023

Ahrefs SEO søgeordsgenerator viser også, hvilke andre søgeord hver foreslået term kan søges efter, hvilket giver dig en ide om det konkurrencemæssige omfang for hvert søgeordsforslag. Søgeordsforskning er en væsentlig, men tidskrævende del af al SEO og indholdsmarkedsføring kampagner.

Ahrefs Keyword Generator gør dette relativt nemt, da du skal indtaste en hvilken som helst hjemmeside eller sides URL for at få en liste over potentielle søgeord.

Udover hjemmesider og websider kan Ahrefs Keyword Generator også hjælpe dig med at finde nøgleord til forskellige typer indhold, herunder artikler, blogindlæg og videotitler/beskrivelser.

2. Google søgeordsplanlægning

Med Googles søgeordsplanlægning kan du undersøge søgeord til dit seneste blogindlæg og opdatere eller optimere dit websteds- eller appindhold og annoncekampagner. Du kan se, hvor mange personer, der søger efter et specifikt udtryk over tid. Denne gratis søgeordsgenerator giver dig mulighed for at køre søgninger efter flere søgeord på én gang. Du kan derefter se, hvordan folk søger efter forskellige udtryk, hvilke søgeord der er mest populære, og hvilke dine konkurrenter målretter mod.

Google opdaterede for nylig sin søgeordsplanlægning, hvilket betyder, at du kan få mere præcise resultater, når du undersøger søgetrafik. Den nye version viser ikke kun long-tail søgeord, men også short-tails.

Når du bruger dette værktøj, er der mange funktioner, du kan bruge til din fordel.
Du kan:

  • Brug søgeordsplanlægningen som en guide til at hjælpe dig med at finde de bedste søgeord at målrette mod i dine annoncer.
  • Analyser resultaterne af din søgeforespørgsel og foretag ændringer efter behov.
  • Gennemgå konkurrencen for dine søgetermer.
  • Gem og organiser dine søgeord.

3. SemRush Keyword Magic Tool

Semrush Keyword Magic Tool hjælper dig i din søgeordsforskningsproces. Det er primært kendt for at vise antallet af søgeresultater, rangeringsdata og meget mere end standard søgeordsværktøjer. Værktøjet kan bruges til at finde, hvilke søgeord der er trending nu, og hvor brugerne søger efter dem på internettet. Dataene viser alle disse ting, så du kan forstå, hvilket emne folk har en interesse i.

Keyword Magic Tool har en fin og enkel brugergrænseflade, der gør det nemt at bruge, selvom du ikke er bekendt med dette værktøj. Du behøver kun at indtaste en enkelt søgeforespørgsel, som straks vil vise resultater.

På den anden side har du en graf, der fortæller dig, hvor mange visninger og klik den har fået. Dataene er opdelt i flere sektioner, så du nemt kan se, hvor det kommer fra. Desuden kan du nemt tilføje flere søgeord til sektionen ved at tilføje dem et ad gangen via knappen ‘Tilføj søgeord’.

4. WordTracker

WordTracker er et søgeordsforskningsværktøj, der hjælper marketingfolk med at finde de mest relevante søgeord til deres virksomhed.

Tjenesten giver brugerne lang hale søgeordsforskning, en liste over relaterede søgeord og omfattende mængdedata.

Dette online søgemaskineoptimeringsværktøj hjælper med at lave konkurrenceanalyse og skabelse af webstedsindhold. Det giver også brugere adgang til domæneforslag, toppræsterende søgeord (bogmærket), populære søgeord (hele tiden), globale søgninger og en alfabetisk liste over lande og sprog. Brugerne får søgeordsforslag, analyser og sporing via den gratis download.

🔥 Anbefalede:  Bedste eksterne harddiskmuligheder til små virksomheder

WordTracker tilbyder en gratis prøveperiode på syv dage. Efter prøveperioden opkræver den et månedligt abonnement afhængigt af, om brugeren er en lille virksomhed eller virksomhedskunde.

5. Ubersuggest

Når du vil finde de bedste søgeord til dine artikler, blogindlæg eller hjemmesider, kan det tage meget tid. Heldigvis er Ubersuggest her for at hjælpe!

I modsætning til andre SEO søgeordsgeneratorværktøjer, der er afhængige af bestemte kriterier for at finde forslag, trækker Ubersuggest fra en komplet database med ord og sætninger på tværs af forskellige platforme og dialekter. Det betyder, at du kan indtaste et hvilket som helst ord eller en sætning og få en øjeblikkelig liste over foreslåede ord, som folk bruger i deres daglige søgeforespørgsler. Det er super hurtigt at bruge og kan være yderst nyttigt for dem, der ikke har nogen idé om, hvor de skal starte med søgeordsforskning.

Hvordan det virker

For at komme i gang skal du navigere til Ubersuggest-hjemmesiden og indtaste et søgeord i søgefeltet.

Du vil straks se en liste over tilgængelige søgeord. Vælg den, du ønsker, og klik derefter på “Foreslå”. Du vil være i stand til at tilføje dine egne søgeord eller sætninger for at finde, og du vil også være i stand til at filtrere mellem forskellige regioner rundt om i verden. Et praktisk tip er, at du kan skrive ting som “Søgeordsforslagsværktøjet” i selve Ubersuggest.

6. Moz Keyword Explorer

Moz Keyword Explorer har en gratis, men begrænset brugsmulighed, der giver dig mulighed for at udforske søgeordene i enhver Google SERP. Så bestemmer du selv, om du vil beholde den. Moz leverer værktøjet Keyword Explorer og alle de søgeord, der findes i nogen af ​​Google SERP’erne, med en graf over deres betydning over tid. Øverst ser du en liste over relaterede ord. Det er let at forstå, hvor meget der er søgt efter hvert enkelt søgeord, og hvilke andre emner der kan være relateret til dem, såsom “tandlæge” kan relateres til “tandlæge”.

Fordele ved Moz Keyword Explorer:

Se alle søgeord i enhver SERP. Så du kan finde og spore de vigtigste søgeord inden for få minutter. Brug enhver ordre, du ønsker. Bare klik på knappen “hvor skal du hen” i højre side af din søgehistorik. Få oplysninger om relaterede søgeord, og se, hvordan de matcher dine forespørgsler. Spor, hvor ofte der søges efter dem, hvordan de trender, hvilke sider rangerer for dem, og hvilke websites rangerer for dem (selv i deres egne domæner).

7. Søgeordsværktøj

KeywordTool er et værktøj, der kan hjælpe dig med at finde de bedste søgeord til din artikel. Det er perfekt, hvis du er træt af at få lav trafik fra Google-søgninger og gerne vil begynde at rangere højere. Den har en række funktioner, herunder søgeordsforslag til din artikel, og hvilke søgeord der er dine konkurrenter. KeywordTool har også en daglig opdatering, der giver dig de bedste søgeord. Bare sørg for at indtaste det i det rigtige format for at få de resultater, du ønsker.

🔥 Anbefalede:  Samsung annullerede noten. Hvad er det næste for S-serien?

KeywordTool er perfekt til dem, der leder efter hurtige, nemme og effektive resultater uden at skulle lære nogen speciel software eller betale hundredvis af dollars for månedlige abonnementer.

8. Søgeord Surfer

Keyword Surfer er en Google Chrome-udvidelse, der giver dig mulighed for at finde ud af, hvilke søgeord der er de mest populære. Den analyserer søgeord og forslag givet af Chromes Omnibox, mens du skriver, og indsamler også statistik på forskellige websteder. Det kan bruges til at finde populære emner, hvad folk søger efter, og hvor konkurrencedygtigt et søgeord er.

Det viser antallet af samlede søgninger om måneden, og hvor mange der var inden for de sidste 24 timer. Det viser endda et skøn over den månedlige ydeevne, som annoncører ville opnå, hvis de købte det pågældende søgeord. Man kan også bruge dette værktøj til at tjekke, hvilke søgeord man allerede har brugt på en blog, så de ikke gentager de samme ord, eller i hvert fald ikke i den samme artikel.

Det er et simpelt, men meget nyttigt værktøj, der minder om nogle af funktionerne i Googles Adwords platform.

9. Spørgsmål DB

Det er et utroligt kraftfuldt søgeordsgeneratorværktøj med kunstig intelligens. Spørgsmålsdatabasen er bygget til at finde spørgsmål på mange store web søgemaskinersom Google og Bing.

Den analyserer også spørgsmålene og rangerer dem efter popularitet, relevans, sværhedsgrad osv., hvilket yderligere hjælper dig med at vælge spørgsmål til din næste afstemning eller undersøgelse.

Spørgsmålsdatabasen indeholder over 200 millioner søgeord med 330 millioner svar fra internettets største søgesider som Google, Yahoo, Answers og Bing.

Questions DB fungerer også godt til at forbedre din online marketingstrategi. Ved at give blogindlægsideer, der dækker spørgsmål, får du mere trafik til din blog, fordi folk altid leder efter svar.

10. Wordstream søgeordsværktøj

Wordstream søgeordsværktøj er en gratis søgeordsgenerator, letanvendelig søgeordsforskningsværktøj og konkurrenceanalyseværktøj, der leverer søgevolumen, CPC og konkurrencedata.

Søgeordsværktøjet er et Google Adwords-drevet søgeordsundersøgelsesværktøj, der giver hurtige, præcise data om konkurrencedygtig søgeordssøgningsvolumen, gennemsnitlig månedlig budpris og estimeret klikrate. Søgeordsværktøjet leverer alle disse data til brugerne på få sekunder.

Ved at give øjeblikkelig adgang til søgevolumental og konkurrenceresultater gør søgeordsværktøjet det nemt for brugere at finde relevante søgeord til deres virksomhed og branche.

Konklusion

Vi tror på, at du vil sejle i online marketingsektoren med de ovennævnte søgeordsgeneratorværktøjer.

Disse værktøjer er meget praktiske til at hjælpe virksomheder og marketingfolk med nemt at planlægge, udføre, optimere og overvåge deres marketingaktiviteter.

Vi håber, at denne artikel giver dig en bedre forståelse af, hvordan disse værktøjer fungerer, og hvad de gør for din virksomhed. Hvis du gerne vil tilføje et andet værktøj til ovenstående liste eller gerne vil have os til at gennemgå et specifikt værktøj, så er du velkommen til at dele det med os.