10 bedste cashback-websteder i Canada 2023

Følgende artikel hjælper dig med: 10 bedste cashback-websteder i Canada 2023

De bedste cashback-websteder i Canada kan hjælpe med at sætte et lille indhug i dine indkøbsomkostninger, når du foretager køb online eller i butikken.

Kombineret med et godt cashback-kreditkort kan du fordoble besparelserne og give dig selv et pusterum uden besværet, der følger med at klippe uendelige kuponer.

Som dagligvarer koster fortsætte med at stige sammen med konstante stigninger i inflationen, kan disse cash back-websteder hjælpe.

Bedste Cash Back-websteder for at spare penge i Canada

Det er gratis at deltage i de bedste cash back- og rabatsider i Canada.

Bortset fra Honey og Ampli har jeg personligt brugt alle platformene nedenfor og synes, de er værd at tjekke ud.

1. KOHO

KOHO er ikke dit typiske cashback-websted.

I stedet for at begrænse sine brugere til specifikke forhandlere, kan du bruge det gratis forudbetalte KOHO-kort overalt, hvor Visa accepteres og tjene penge tilbage.

Det tilbyder også mere end bare cash back-belønninger. KOHO-medlemmer får adgang til en gratis budgetapp med en automatiseret sparefunktion, tidlig løn og prismatchning.

De kan også tjene en konkurrencedygtig rente på deres saldo.

Hvordan det virker: Besøg KOHO for at tilmelde dig ($20 velkomstbonus med PENGE TILBAGE Tilbudskode). Du får et genopladeligt forudbetalt kort, der tjener op til 5 % kontant tilbage på køb. Du skal blot betale med dit KOHO-kort, og cash back krediteres automatisk til din saldo.

Du kan nemt indbetale penge fra din bankkonto; regningsbetalinger og Interac e-overførsler er gratis.

Cash back udbetaling: Cash back optjent kan bruges til at betale for køb, eller du kan hæve dem til din bankkonto. Der er ingen minimumsudbetalingstærskel.

Ledig: Kun Canada.

Hvis du planlægger at lave en masse chopping med dit KOHO-kort, er der mulighed for at opgradere til en premium-konto og tjene op til 2 % cashback.

2. Rakuten

Rakuten er et af de ældste cashback-rabatsider til online shopping. Tidligere kendt som Ebates, platformen er tilgængelig i USA, Canada og Japan.

Hvordan det virker: Opret en gratis konto ($30 bonus). I Canada er Rakuten tilknyttet over 750 butikker (3.500+ i USA). Når du vil handle online, skal du først besøge Rakuten for at finde din butik og klikke videre til deres hjemmeside.

Rakuten bruger cookies til at spore dit køb, og du optjener den annoncerede cash back-sats på købstidspunktet.

Cash back-indtjening varierer, og det er ikke usædvanligt at se rabatter fra 1 % til så høje som 30 %. Jeg synes, det er nemmere at aktivere cash back, når du installerer Rakutens browserudvidelse.

Cash back udbetaling: Den cash back, du har optjent, udbetales fire gange om året i februar, maj, august og november.

Betalingsmuligheder omfatter PayPal, check eller Amazon-gavekort. Minimumsudbetalingsgrænsen er $5,01.

Ledig: Canada, USA og Canada.

🔥 Anbefalede:  De 7 sikreste gratis Mac-softwaredownloadsteder

Forfremmelse: Få en velkomstbonus på $30, når du tilmelder dig og foretager dit første køb på $30 eller mere.

3. Store canadiske rabatter

Great Canadian Rebates (GCR) er den hjemmelavede version af Rakuten. Det er tilknyttet mere end 700 forhandlere, herunder amerikanske detailhandlere, der sender til canadiske adresser.

Hvis du leder efter et nyt kreditkort, har denne side ofte nogle af de bedste tilbud på at få gratis gavekort på $100.

Hvordan det virker: Deltag i Great Canadian Rebates ($3 bonus). Besøg GCR, før du foretager et onlinekøb for at søge efter din yndlingsbutik og klikke videre til deres hjemmeside.

Sørg for at fjerne annonceblokkere fra din browser, da de kan påvirke sporingen og få dig til at miste rabatter. Cash back krediteres normalt din konto inden for 72 timer.

Du kan også installere GCR Toolbar Addon for at få automatiske advarsler, når du handler på et deltagende websted.

Cash back udbetaling: Indløs cash back-rabat for gavekort, direkte indbetaling eller PayPal-betaling, startende ved $12. Når du henviser venner til platformen, optjener du en henvisningsbonus på 15 % på alle cash back, de tjener i 3 år.

Ledig: kun Canada.

4. Swagbucks

Swagbucks er en betal-til-side, der belønner medlemmer, når de handler online, gennemfører undersøgelser, spiller spil og meget mere.

Ifølge sin hjemmeside har Swagbucks betalt medlemmer mere end $700 millioner siden grundlæggelsen.

Hvordan det virker: Tilmeld dig ($5 bonus) og besøg over $1.500 forhandlere direkte fra dit dashboard. Du optjener Swagbucks-point (SB’er) for hver dollar brugt i deltagende butikker.

Cash back udbetaling: Du kan indløse point til gavekort, forudbetalte kort og PayPal-kontanter.

Ledig: Canada, USA og Storbritannien

5. Vagt

Caddle er et gratis cashback-websted og en app, der blev grundlagt i 2015.

Hvordan det virker: Få Caddle-appen ($1 bonus). Hver uge byder appen på nye tilbud, der hjælper dig med at spare på indkøb af dagligvarer. Køb varen i enhver butik (eller i nogle tilfælde i en bestemt butik) og upload din kvittering via appen.

Optjent cash back føjes til din konto inden for 24-72 timer. Caddle betaler også sine brugere for at udfylde korte spørgeskemaer og give feedback på videoannoncer.

Cash back udbetaling: Du kan anmode om en checkudbetaling, når din kontosaldo når $20 eller mere.

Ledig: Kun Canada.

Forfremmelse: Få en tilmeldingsbonus på $1, når du har fuldført mindst én opgave.

6. Ampli

Ampli er en cashback-app tilgængelig i App Store og Google Play. Det er støttet af RBC.

Hvordan det virker: Download appen og få en bonus på $5 efter at have linket dit debet- eller kreditkort. Når du foretager et køb online eller i butikken hos partnermærker, tjener du penge tilbage.

Cash back udbetaling: Du kan hæve cashback ved hjælp af Interac e-Transfer fra $15.

🔥 Anbefalede:  Disney Plus Canada gratis prøveversion: Hvad du behøver at vide i 2023

Ledig: kun Canada.

7. Drop app

Drop er en cashback-app, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder. Det har over 4 millioner brugere og er baseret i Toronto.

Hvordan det virker: Hent den gratis app og tilknyt et bankkort (debet eller kredit). Når du foretager et køb hos en af ​​forhandlerne i appen, optjener du point, som du kan indløse til gavekort.

I modsætning til cashback-apps, der kræver, at du uploader kvitteringer, sporer Drop automatisk køb hos mere end 400 mærker.

Drop betaler også brugere for at tage undersøgelser og spille mobilspil.

Cash back udbetaling: 1.000 Drop-point svarer til $1. Minimumsudbetalingen er $25 (25 point), og du kan indløse point til gavekort.

Ledig: Canada og USA. Lær mere: Drop app anmeldelse.

8. TopCashback Canada

Ligesom Rakuten fungerer TopCashback godt til onlinekøb hos tusindvis af forhandlere.

Virksomheden opererer i Storbritannien, USA og Canada.

Hvordan det virker: Opret en konto og besøg TopCashback før du foretager et køb online. Klik på din foretrukne forhandler for at besøge deres hjemmeside og afgive din ordre. Cash back krediteres automatisk inden for 7 dage.

Cash back udbetaling: Indløs din indtjening til enhver tid ved hjælp af PayPal, gavekort (Amazon, Walmart osv.) og Visa forudbetalte kort.

Ledig: Canada, USA og Storbritannien

Lær mere: TopCashback anmeldelse.

9. Kasse 51

Dette websted med købmandsbelønninger betaler dig for at handle med masser af nye tilbud tilgængelige hver torsdag.

Hvordan det virker: Download app og gennemse de tilgængelige tilbud for ugen. Foretag dit køb i enhver butik (i nogle tilfælde i bestemte butikker), og upload din kvittering ved hjælp af appen. Cashback tilføjes din konto inden for få dage.

Cash back udbetaling: Hæv indtjening, der starter ved $20, og en check sendes til din postadresse.

Ledig: Canada og USA

Lær mere: Checkout 51 anmeldelse.

10. Honning

Honey er en browserudvidelse, der advarer dig, når der er tilgængelige kuponer på over 40.000 websteder. Den har også en rabatfunktion, Honey Gold, der fungerer som Rakuten.

Hvordan det virker: Installer Honey-browserudvidelsen på Google Chrome, Firefox og Edge. Når du handler på et websted, der har tilgængelige kuponer, finder Honey kuponerne og anvender dem automatisk i din indkøbskurv.

Kontant tilbagebetaling: Det ‘Guld’ du optjener via Honey Gold kan indløses til gavekort.

Ledig: USA, Storbritannien, Canada og Australien.

Hvad er et Cash Back-websted?

Et cashback-websted eller -app er en belønningsplatform, der har partnerskaber med forhandlere, der betaler den provision for at bringe kunder til deres butik.

Til gengæld giver et cashback-websted sine medlemmer en del af salgskommissionen eller affiliate-indtægter, de har tjent, hvilket giver en WIN-WIN-situation.

For eksempel, hvis du vil købe noget hos Walmart, kan du bare logge ind på din Rakuten-konto for at se de specifikke tilbud, der er tilgængelige for Walmart.

🔥 Anbefalede:  7 bedste VPN til MikroTik i 2023 (gratis og betalt)

Hvis du klikker igennem og foretager et køb, giver Rakuten dig et snit af kommissionen, og denne “cash back” (i procent) er kendt på forhånd.

Ikke alle cashback-websteder betaler med rigtige dollars. Nogle tilbyder belønningspoint (såsom Drop-appen), du kan indløse til gavekort eller forudbetalte kort.

Sådan maksimerer du cashback-belønninger i Canada

Ud over at tjene penge tilbage ved at bruge cash back-siderne nævnt ovenfor, kan du tjene endnu mere ved at bruge et cash back-belønningskreditkort til at betale.

For eksempel betaler Tangerine Money-Back-kreditkortet op til 2% kontant tilbage på alle køb i dine valgte kategorier (dagligvarer, gas, underholdning osv.).

Tangerine pengene-tilbage-kreditkort

Belønninger: Tjen op til 2 % ubegrænset penge tilbage i op til 3 forbrugskategorier og 0,50 % på alle andre køb.

Velkomsttilbud: Få 10 % ekstra kontant tilbage på op til 1.000 USD i forbrug i de første 2 måneder (værdi 100 USD); 1,95 % saldooverførselshastighed i 6 måneder.

Renter: 19,95 % for køb, saldooverførsler og kontantforskud.

Årligt gebyr: $0

Andre strategier omfatter:

Kombiner tilbud: I nogle tilfælde kan du kombinere cash back-tilbud og tjene penge ved at bruge flere websteder. Brug for eksempel dit KOHO forudbetalte kort til at købe et tilbud, der er tilgængeligt på Rakuten, Caddle eller Checkout 51.

Jeg har også haft tilfælde, hvor jeg kunne indsende den samme kvittering på både Caddle og Checkout 51.

Brug browserudvidelsen: Det er ret nemt at glemme først at besøge et cashback-websted, før du foretager et køb online. Med deres browserudvidelse får du besked, når cash back er tilgængelig.

Ofte stillede spørgsmål om CashBack-sider

Hvad er det bedste cashback-websted i Canada?

Ved køb uden kreditkort er mit bedste valg KOHO. For online shopping er din bedste mulighed Rakuten.

Hvilke apps betaler dig for kvitteringer?

Cash back-websteder, der betaler dig for at uploade kvitteringer, er Caddle og Checkout 51.

Er Cash Back-websteder lovlige?

De cashback-websteder, der er anført her, er legitime og udbetaler din indtjening, når du når minimumstærsklen.

Er cash back-websteder sikre at bruge?

Ja, de er generelt sikre at bruge. Du bør tage normale forholdsregler ved at bruge en stærk adgangskode. Tjek også deres privatlivsvilkår for at lære om, hvordan dine private oplysninger eller data bruges. Sælger de for eksempel dine data til tredjeparter?